Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: vrouw telt 500.000 dollar neer om op Kim Kardashian te lijken

Van het verwijderen van vier ribben tot injecties in haar achterwerk; ze gaf een vermogen uit aan operaties om op haar idool te lijken.

Zien: vrouw telt 500.000 dollar neer om op Kim Kardashian te lijken

De 25-jarige Jennifer Pamplona uit Brazilië poseerde naakt, gehuld in glitters, om het resultaat als dé Kim Kardashian lookalike te vieren. Van het verwijderen van vier ribben tot injecties in haar achterwerk; ze gaf in totaal maar liefst een half miljoen dollar (400.000 euro) uit aan operaties om op haar idool te lijken.

Advies

Hoewel artsen haar blijven adviseren te stoppen met de vele operaties, lijkt Jennifer weinig te doen met wat haar wordt aangeraden. Zo heeft ze onlangs haar billen (opnieuw) laten injecteren en gaf ze zo'n 30.000 dollar uit in Turkije aan haar gezicht, waardoor het niet meer mogelijk is voor de lookalike om te lachen.

Om te vieren dat ze opnieuw onder het mes is gegaan en nu nog meer op Kim Kardashian lijkt, heeft ze een shoot gedaan in de stijl van de realityster. Helemaal naakt, bedekt in glitters. "Ik hou ervan wanneer Kim Kardashian zulke photoshoots doet. Ik vind haar prachtig en ik vind mezelf ook mooi nu."

Lees ook:

Bron: Beau Monde