Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Christina Aguilera zonder make-up op cover

"Ik ben een vrouw die houdt van krachtige make-up. Ik ben altijd iemand geweest die heel graag experimenteert en houdt van over the top, een verhaal maakt en een personage speelt in een video en op het podium. Ik ben een artiest. Maar ik bereik nu het punt, zelfs muzikaal, dat het bevrijdend werkt om alles te kunnen strippen, te waarderen wie je bent en je rauwe schoonheid te tonen", aldus Christina die au naturel de cover siert van Paper Magazine.

hi mom @papermagazine #Transformation #xtinaPAPER

Een bericht gedeeld door Christina Aguilera (@xtina) op

In case you missed it: Beyoncé en JAY-Z nemen tweeling mee op tour in gouden wiegjes

Beyoncé en JAY-Z nemen hun tweeling mee op tour en dat gaat geheel in stijl. Volgens Heat Magazine gaan de kids in gouden wiegjes mee op reis. Queen B is ook op reis niet van plan haar luxe leventje op te geven. Volgens het Amerikaanse tijdschrift heeft het stel reiswiegjes aangevraagd voor Rumi en Sir die met 18-karaats goud bekleed zijn. Van binnen moeten de wiegjes helemaal zijde bekleed zijn.

Hiermee houdt de luxe overigens nog niet op. Een insider vertelde het tijdschrift dat Beyoncé gewend is van alles het beste te hebben, en ja; ook op reis. Naast de gouden wiegjes eist de zangeres een kleedkamer waarbij de temperatuur precies 25 graden is. Ook moet de kleedkamer gevuld zijn met geurkaarsen die naar rozen ruiken en moet er een chefkok aanwezig zijn. Ook JAY-Z heeft zo zijn verwachtingen: overal waar hij komt, moeten koffers vol Ace of Spades champagne klaar staan.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Jan Versteegh maakt landing mee vanuit de cockpit

Jan Versteegh zag gisteren een droom in vervulling gaan. De presentator kan daardoor weer iets van zijn bucketlist afstrepen. "Vanuit de cockpit de landing meegemaakt! Bucketlist-dingetje wel...", schrijft Jan bij de foto van hem in een cockpit.

Vanuit de cockpit de landing meegemaakt! Bucketlist-dingetje wel.

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Bron: Beau Monde, Weekend, Telegraaf