Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Chantal Janzen heeft een gekke zwangerschapstic
De blondine staat op springen, ze heeft tijdens haar zwangerschap een nogal aparte zwangerschapstic overgehouden. 'In de categorie 'rare zwangerschaps-bijkomstigheden: de dringende behoefte om te snuiven aan de squishy van je kind. Dit doet mama dus de hele dag als hij naar school is', schrijft Chantal op haar Instagram.

Beyoncé en JAY-Z nemen tweeling mee op tour in gouden wiegjes
Beyoncé en JAY-Z nemen hun tweeling mee op tour en dat gaat geheel in stijl. Volgens Heat Magazine gaan de kids in gouden wiegjes mee op reis. Queen B is ook op reis niet van plan haar luxe leventje op te geven. Volgens het Amerikaanse tijdschrift heeft het stel reiswiegjes aangevraagd voor Rumi en Sir die met 18-karaats goud bekleed zijn. Van binnen moeten de wiegjes helemaal zijde bekleed zijn.

Hiermee houdt de luxe overigens nog niet op. Een insider vertelde het tijdschrift dat Beyoncé gewend is van alles het beste te hebben, en ja; ook op reis. Naast de gouden wiegjes eist de zangeres een kleedkamer waarbij de temperatuur precies 25 graden is. Ook moet de kleedkamer gevuld zijn met geurkaarsen die naar rozen ruiken en moet er een chefkok aanwezig zijn. Ook JAY-Z heeft zo zijn verwachtingen: overal waar hij komt, moeten koffers vol Ace of Spades champagne klaar staan.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Paris Jacksn en Cara Delevingne zijn just friends
Paris Jackson en Cara Delevingne werden dit weekend zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd. Toch zouden de twee enkel goede vrienden zijn en zou er geen sprake zijn van een romance. “Ze hebben een flirterige band, maar ze zijn niet aan het daten en hebben geen relatie. Paris is negentien en leeft haar leven. Ze heeft geen plan om zich te settelen.”

Bron: RTL, Beau Monde, Weekend, Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook