Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ophef over laatste aflevering serie Soof!

Oei...

Ophef over laatste aflevering serie Soof!

Meer dan een miljoen mensen keken gisteravond naar de laatste aflevering van de serie Soof: Een Nieuw Begin. Maar op social media ontstond vervolgens veel ophef over één van de scènes...

Slokje teveel

In een scène is te zien hoe de zwangere Josine, gespeeld door Elise Schaap, zich flink verveelt tijdens haar zwangerschapsverlof. Ze kan het dan ook niet laten om toch een slok wijn te nemen.

Als Kasper, gespeeld door Fedja van Huêt, verbaasd reageert, zegt Josine: "Dat kind is al lang af hoor." En dat viel bij velen in het verkeerde keelgat.

Belachelijk

Hoewel het gedrag uiteraard bij het karakter van het personage Josine hoort, vinden kijkers het alsnog niet kunnen. "Wat een blunder in Soof. Glas witte wijn voor een hoogzwangere vrouw. Straks denkt er iemand dat dat klopt..." reageert iemand. Een ander zegt: "Wijn? Tijdens je zwangerschap?! Serieus?! Wat achterlijk dit."

Niet iedereen is het met de kritiek eens. "En 1, 2, 3, daar zijn de reacties op de wijn voor een zwangere vrouw in Soof. Het is een comedy en elk weldenkend mens heeft een eigen wil en mening", luidt het ook.

Bron: RTL Boulevard, Libelle