Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie Jenner shockeert fans met post baby body

Waar Kylie zich in die tijd met militaire precisie schuilhield en we amper een glimp van haar konden opvangen, keert ze nu langzaamaan weer terug in de spotlights. Op SnapChat laat La Jenner zien dat ze haar ranke figuur nu ook al weer terug heeft.

Kylie Jenner shockeert fans met post baby body

Kylie Jenner brak twee weken geleden het internet, toen ze voor eens en altijd een eind maakte aan de speculaties over haar zwangerschap. De 20-jarige heeft op 1 februari haar dochter Stormi Webster verwelkomd, die ze kreeg met rapper Travis Scott. Dat maakte ze bekend met een hartverwarmende video. Waar Kylie zich in die tijd met militaire precisie schuilhield en we amper een glimp van haar konden opvangen, keert ze nu langzaamaan weer terug in de spotlights.

Post-baby-body

Op SnapChat laat La Jenner zien dat ze haar ranke figuur nu al weer terug heeft. De realityster postte een video waarin ze flink pronkt met haar post-baby-body. Terwijl ze tijdens haar zwangerschap alleen maar te vinden was in grote hoodies en truien, hult de kersverse mommy zich inmiddels weer in loeistrakke niemendalletjes en laat ze haar lichaam weer aan de wereld zien. Toch kon ze rekenen op behoorlijk wat kritiek.

Reacties

"Dit meisje heeft bijna twee maanden geleden een baby gekregen en ze ziet er nu al zo uit", aldus een van de volgers. Een ander zei: "Let op jezelf, meisje. Je bent mooi zoals je bent, je moet niet te veel afvallen" en "Je hebt net een kind gekregen en bent nu al onder het mes gegaan om er weer zo uit te zien." Hoe ze zo snel weer in shape is gekomen, laat Kylie wijselijk in het midden. Volgens een vriendin wilde Kylie na de bevalling zo snel mogelijk haar oude lichaam terug. "Meteen daarna onderging ze een tummy tuck en liposuctie. Het was van tevoren allemaal al geregeld."

Lees ook:Geboorteakte dochter Kylie Jenner gelekt en dít viel meteen op

🍑 goals! 3/24/18

Een bericht gedeeld door Kylie Jenner (@kyliesnapchat) op

iBron: Radar Online, TMZ, US Weekly, Beeld: Instagram, Getty