Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

WIN: Decoratieve vaas Ladina van Nordstjerne t.w.v. €79

Odette Simons is Creative Director bij Westwing Home & Living en Grazia’s interieurexpert. Dit keer vertelt ze hoe je in vijf stappen een paastafel met wow-effect maakt.

WIN: Decoratieve vaas Ladina van Nordstjerne t.w.v. €79

Odette Simons is Creative Director bij Westwing Home & Living en Grazia’s interieurexpert. Dit keer vertelt ze hoe je in vijf stappen een paastafel met wow-effect maakt

1. Bepaal je thema

Pasen komt eraan en wat is er dan leuker dan urenlang heerlijk paasbrunchen met vrienden of familie? Niets natuurlijk, maar wel aan een supermooi gedekte tafel. En hoe krijg je die zo? Het begint allemaal met het bedenken van een thema. Dit kan een kleur zijn, maar ook een bepaalde stijl. Zolang je maar een duidelijk basisidee hebt en daar je decoratie op uitkiest. Met pasteltinten zit je altijd goed, maar wat dacht je van een exotische tropical paastafel?

2. Tafellinnen

Elke feestelijk gedekte tafel start bij het tafellinnen. Kies voor een stoer linnen tafelkleed, een mooie loper of leuke placemats. En combineer dit met toffe servetten en glam servetringen.

3. Tafelaankleding

Door servies in pastelkleuren te gebruiken, creëer je een rustieke, frisse sfeer. En dit servies kun je natuurlijk het hele jaar door gebruiken. Mix & match!

4. Maak het persoonlijk

Gelukskoekjes kennen we allemaal wel, maar gelukseieren? Ja! Verras je gasten aan tafel met een persoonlijke boodschap of wens die je in een uitgeblazen ei verstopt. Een superleuk extraatje om de paasbrunch mee te beginnen of mee af te sluiten. Wie ga jij verrassen? Kijk op grazia.nl hoe je zelf een geluksei kunt maken

5. Groen op tafel

Vergeet trouwens niet een mooi boeket of een leuke plant op tafel te zetten. Of een mooie bloesemtak. Mijn favoriet is de magnolia. Een tak komt het beste uit in een grote, robuuste vaas.

Check onze favorieten hieronder.

@gallery(1023801)

Win, win, win

Westwing en Grazia geven de vaas Ladina van Nordstjerne (t.w.v. €79) weg! Meedoen aan de winactie? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de lucky one!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt tot 11 maart 2018. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Door aan deze actie mee te doen gaat u akkoord met de gestelde voorwaarden. Hier kunt u de voorwaarden lezen.