Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren 28 maart t/m 3 april

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren 28 maart t/m 3 april

Ram

Je schudt de laatste restjes onzekerheid van je af. Er komen veranderingen aan. Laat die vriendin niets meer van zich horen? Lekker zo laten, er komen nieuwe mensen in je leven. Samen bouw je aan een project dat te maken heeft met ondernemerschap. Je ogen gaan ervan stralen en dat valt menig leukerd op!

Stier

Dat stapeltje briljante ideeën op je bureau raakt uitgeput. Jaloerse mensen zagen aan je stoelpoten en hen negeren helpt niet. Gelukkig durf jij de confrontatie aan te gaan en je praat er met hen over. Gebruik daarbij je hoorns wijs. Alleen kleine prikjes hebben nu effect. Vrienden begrijpen dat je hard moet werken en trakteren je op late night lekkers.

Tweelingen

Datinghemel? Het lijkt erop, want je komt overal potentiële lovers tegen. Het levert ook wat stress op, want je vrijheid is je lief. Als je te veel druk voelt, haakt je af, hoe goed de chemie ook is. Op het werk ben je wat verveeld, maar een nieuwe collega inspireert je gelukkig. Probeer daadkrachtig te zijn zonder dat je anderen in de wielen rijdt.

Kreeft

Een goed moment om ‘ja’ te zeggen tegen die nieuwe liefde. Speel wel open kaart en leg je geheimen op tafel. Dan kom je erachter dat hij of zij er ook wel een paar heeft. Lach erom en weet: niets menselijks is jullie vreemd. Laat je op de werkvloer geen vliegen afvangen. Jouw idee blijft jouw idee.

Leeuw

Stond je voorheen te brullen van frustratie? Nu weet je hoe je die irritaties tussen jou en je lief moet oplossen. Niet door aan hém te sleutelen, maar door aan je eigen instelling iets te veranderen. Bekijk je liefste eens met andere ogen, hij bedoelt het niet verkeerd. Een chef of baas probeert je voor zijn karretje te spannen. Laat dat niet gebeuren!

Maagd

Verlang je al heel lang naar een eigen stek? Woondromen worden nu werkelijkheid. Je hypotheekaanvraag wordt goedgekeurd of je krijgt het groene licht qua bouwgrond. Gas geven voelt goed, maar ook eng. Woelen en wakker liggen helpt niet. En doemgedachten? Zie ze als wolkjes aan de hemel – ze drijven voorbij.

Weegschaal

Je hebt een zonnig humeur, maar fel licht trekt ook motten aan. Een goed moment om je vriendschappen te checken. Zijn het vage kennissen of blijvers? Mest je FB-account eens uit! Je hebt mensen nodig die ook kritisch op jou durven zijn. Op het werk maak je een misstap. Excuses aanbieden is sympathiek, maar blijf er niet te lang over zemelen.

Schorpioen

Alleen met het hart kunnen wij zuiver kijken. Je leert nu dat er ook zoiets als liefde op het tweede gezicht bestaat. Vriendschap, flirt of de Ware? Hoe ver je gaat, maak je zelf uit. In ieder geval is het superspannend. Je bent heel druk op je werk. De vlinders in je buik zijn je inspiratiebron. Je kunt nu grote sprongen maken.

Boogschutter

Concentreer je op je sterke kanten. Jij hebt de gave om vandaag te weten wat klanten morgen willen. En je hebt een goede neus voor niches. Maak er gebruik van en begin voor jezelf. Direct scoren is niet nodig, bouw langzaamaan een goed fundament op. Je zou wat meer moeten bewegen, kom dus vooral van de bank.

Steenbok

Hoe doet ze het? zie je anderen jaloers denken. Een geheim voor je succes is er niet, jij bent gewoon supergoed in je werk. Zie jaloezie als een compliment en strooi zelf ook met complimenten bij collega’s. Let wel op: alleen gemeende pluimen vallen op de lange termijn goed. Verwen jezelf met een middagje wellness.

Waterman

Een negatieve ervaring met een vriendin maakt je verdrietig. Blijf het gebeuren niet herkauwen, iedereen maakt fouten. Vergeef. Met je lover zit je op een lijn. Tenminste, als je je ego in bedwang houdt. Ja, je bent heel uniek. Maar je bent ook geneigd om daarin door te draven. Uniek is leuk, maar vreemd is gewoon… Vreemd.

Vissen

Je zet je typische Vissencharmes in op het werk. En pakt die klant in met een flirterige knipoog plus dito decolleté. Wees hier voorzichtig mee. Onschuldige bedoelingen worden gauw verkeerd geïnterpreteerd. Word geen #Metoo en overtuig liever met kennis en inhoud. Romantische fantasieën leef je uit tijdens het schrijven van een liefdesroman. Je kunt het!