Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je hebben! Grazia's ultradikke Highstreet Issue ligt vanaf vandaag in de winkels

Good morning! Grazia's High Street Issue ligt vanaf vandaag in de winkel en Gigi Hadid siert de cover. 

Wil je hebben! Grazia's ultradikke Highstreet Issue ligt vanaf vandaag in de winkels

Good morning! Grazia's High Street Issue ligt vanaf vandaag in de winkel en Gigi Hadid siert de cover.

Deze week:

* Grazia-lezeres opgelet! We hebben een leuk cadeau voor je. Met een voucher in het blad krijg je deze week namelijk 20% korting bij River Island.

* Het is uit tussen Donald Trump jr. en zijn vrouw Vanessa, werd vorige week bekend. Ze heeft nu een zwaargewicht van een advocaat in de arm genomen die haar moet helpen.

* Romy Monteiro’s tip voor brides to be: begin op tijd met plannen. Zelf was ze te laat, waardoor de datum nu moet worden opgeschort, vertelt ze.

* Er is veel veranderd sinds Britney Spears en Kevin Federline tien jaar geleden scheidden. Vooral op haar bankrekening. En daar ziet Kevin nu kansen...

* Vrije partnerkeuze is een verworven recht in Nederland. Toch? Maar laatst bleek, met de onthulling van de nieuwe posters van Suitsupply, dat sommigen dat toch anders zien...

* Indoctrinatie, mishandeling en zelfs slavernij. Vorige week rolde de Italiaanse politie een levensgevaarlijke dieetsekte op, gerund door foodgoeroe Mario Pianesi.

* Het gaat haar werktechnisch voor de wind, en ook in de liefde gaat het volgens geruchten lekker. Toch lijkt Paris Jackson niet helemaal happy met haar verworven popstatus.

* Een break-up statement is één ding, maar pas met een social media-unfollow plan, zoals Gigi en Zayn onlangs, maak je in Hollywood echt duidelijk dat het over is.

* Het begon allemaal zo onschuldig, maar de invloed van in uencers gaat nu veel te ver, vindt lifestylejournalist Agnes Hofman (38). “Inkijkje in je leven? Dit is scripted reality!”

* Na tien jaar is ze terug met een nieuw album, A Fool for Love. Met teksten die persoonlijker zijn dan ooit. Birgit Schuurman (40) over onrust, verleiding en gulzigheid naar aanleiding van haar eigen songteksten.

* Een van de grootste beautyhits van dit moment: nail-art. Op de catwalks zagen we veel nagels met uitbundige patronen, glitters en tierlantijnen – and we love it.

* Niet alle modellen zijn geboren als natural beauties, maar met wat hulp van de plastisch chirurg zijn ze toch catwalk ready. Bella Hadid en Hailey Baldwin bewijzen het: perfecte verhoudingen zijn te koop.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!