Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Paris Hilton vindt verlovingsring op bizarre plek terug
Het stapavondje van Paris Hilton eindigde vrijdagavond in grote paniek toen bleek dat ze haar peperdure verlovingsring (ruim 1,6 miljoen euro) kwijt was. Er werd met man en macht gezocht naar het ding, gelukkig voor Paris werd die gevonden. Ze noemt het zelf 'karma'. Toen Paris erachter kwam dat de nogal kostbare ring van haar vinger was verdwenen, sloeg volgens ooggetuigen de paniek toe. De hysterische socialite liet haar aanstaande man Chris Zylka en een heel team van beveiligers zoeken naar de verlovingsring. Best wel een karweitje in een club waar zo'n zevenduizend mensen in passen. "Mensen kropen over de vloer, onder de tafels en keken onder de voeten van andere bezoekers en onder de stoelen", vertelde een ooggetuige aan Page Six. Wonder boven wonder werd de verlovingsring gevonden. Wel op een heel bijzondere plek: in een champagnekoeler.

Er wordt niet met Fajah Lourens geflirt
Mannen durven het niet aan om met Fajah Lourens te flirten. "Er wordt nooit met me geflirt. Echt nooit. Op de één of andere manier durven mannen dat niet, denk ik. Laatst was ik met vriendinnen in New York en gingen we uit – niemand. Ik weet niet hoe dat kan. In Nederland kan ik me nog voorstellen dat mannen denken: ik ga er niet op af, want dan denkt zij dat ik dat alleen maar doe omdat zij Fajah is", vertelt ze in een interview met Viva. Rouwen doet ze er niet om, ze is namelijk al een jaar gelukkig met haar timmerman Igor. "We doen allebei een beetje ons eigen ding, maar we zijn heel blij met elkaar. Hij laat me heel vrij. Dat vind ik fijn. Ik wil nooit meer een relatie waarin je elkaar gaat controleren en ruzie maakt zodra de één wat voor zichzelf gaat doen."

Shooting with @grazia_nl today for my upcoming swimwear collection 😍🙌🏼 Launching 11 April, stay tuned!!

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Michael van der Plas geniet van de zon
De Hagenees vertoeft in het zonovergoten Torremolinos en maakt zijn volgers jaloers met een heerlijk kiekje. “Lekker weertje”, schrijft hij bij een foto waarop hij overduidelijk van het weer geniet. Stuur je ook wat zon deze kant op, Michael?

Lekker weertje

Een bericht gedeeld door Michael van der Plas (@michaelvanderplas) op

Bron: BEau Monde, Viva, Telegraaf, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook