Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Geen telefoons op verjaardag Sylvie Meis

Sylvie Meis viert op 13 april haar veertigste verjaardag met goede vrienden en naaste familie. "In totaal komt er zo'n zestig à zeventig man. Dus nog redelijk intiem", vertelt ze aan Beau Monde. De gasten die zijn uitgenodigd, moeten bij binnenkomst hun telefoons inleveren. De pers is niet welkom en Sylvie wil niet dat er wordt gefilmd. "What happens at the party, stays at the party."

Gordon krijgt rol in The Voice Senior

Gordon is een van de gezichten van The Voice Senior, de seniorenversie van The Voice of Holland. De presentator zegt in een interview in Libelle dat hij het programma "gaat doen", maar of hij een van de presentatoren of een jurylid is, is niet duidelijk. Eerder werd al bekend dat in ieder geval Ilse DeLange, Marco Borsato en Ali B weer plaatsnemen op de draaiende stoelen.

Paris Hilton wil dit jaar nog trouwen

Paris Hilton en haar verloofde Chris Zylka hebben nog steeds geen datum geprikt voor hun huwelijk. Wel weet de socialite dat het grote feest nog dit jaar plaats moet vinden. "Ik probeer nog steeds een datum te vinden. Het is hartstikke moeilijk vanwege mijn hectische werkschema en het feit dat ik altijd maar reis en werk, maar het moet zeker dit jaar gebeuren", laat ze op Twitter weten.