Famke Louise: ‘Ik weet niet meer wie ik kan vertrouwen’

Waar ze eerst vooral bekend was bij de jongere doelgroep die naar haar YouTube-kanaal kijkt, neemt het succes van vlogger turned model turned rapper FamkeLouise in recordtempo toe. Al gaat haar leven heus niet altijd over rozen...

Waar ze eerst vooral bekend was bij de jongere doelgroep die naar haar YouTube-kanaal kijkt, neemt het succes van vlogger turned model turned rapper Famke Louise in recordtempo toe. Al gaat haar leven heus niet altijd over rozen, zo laat ze weten in een nieuw interview met Beau Monde.

Vriendinnen

Ze liet eerder al weten dat ze geen vriendinnen heeft, volgens Famke komt dit omdat haar leeftijdsgenoten een heel ander leven hebben dan zij. "Zij gaan naar school, staan elke dag om acht uur op en zijn bijvoorbeeld klaar om vier uur. Dan gaan ze naar huis of een middagje naar de stad. Zij doen dingen waar ik helemaal geen tijd voor heb. Het is moeilijk om vriendinnen te hebben die niet begrijpen hoe druk ik het heb. Die denken dat ik andere afspraken ‘wel even kan verzetten’ om met hen te gaan chillen. Nee, dat kan dus niet, want het is mijn werk", vertelt ze.

Meelifters

Behalve dat vriendinnen haar niet begrijpen omdat ze niet meemaken wat zij meemaakt, vertelt Famke dat ze tegenwoordig niet meer weet wie ze kan vertrouwen. "Veel mensen willen in mijn buurt zijn omdat ik bekend ben, maar niet om wie ík ben. Dat heb ik meerdere malen meegemaakt. Zo ging ik veel met iemand om en diegene ging dan steeds vragen om tags bij Instagram. Om zo te proberen zelf meer volgers te krijgen. Een beetje met mijn succes meeliften vind ik heus niet erg, maar bij diegene voelde ik me echt gebruikt. Hierdoor laat ik niet zo snel nieuwe mensen toe in mijn leven."

We’re going to Ibiza

Wat je waarschijnlijk niet zal verwachten is dat ze haar stulpje in Nederland graag inruilt voor het zonovergoten Ibiza. "Ik stel me voor dat ik dan een aantal maanden per jaar op Ibiza woon. In de zomermaanden welteverstaan. Mijn huis hier houd ik dan aan om ’s winters terug te komen. Een klein beetje tegen heug en meug, want ik vind Nederland niet superleuk meer. Ik heb het hier wel een beetje gezien. Hoewel ik dit jaar wel een huis in Amsterdam zou willen kopen. Dat wordt nog wat, want het is ook supergezellig bij mijn moeder in Groningen. Al vind ik het wel vervelend dat ik nooit zomaar over straat kan lopen zonder de hele tijd te worden aangestaard.” Máár de positieve aandacht die ze krijgt, vindt ze echter niet erg. “Als ik in de spiegel kijk, zie ik nog steeds hetzelfde meisje als vier jaar geleden…"

Lees ook: Het ene ding dat niemand is opgevallen aan het nieuwe nummer van FamkeLouise

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP

Laatste nieuws