Temptations Deborah reageert op heftige geruchten over affaire

Het moddergooien is begonnen...

Lees ook

Temptation Island-ster Deborah Leemans is heartbroken als ze erachter komt dat liefje Tim, die haar ten huwelijk zou vragen, is verleid door Cherish. Maar ze blijkt zelf ook een niet zo braaf verleden te hebben…

Affaire

Het gerucht gaat dat Deborah zelf ook geen heilig boontje is, weet Flair. "Deborah Leemans is niet het brave meisje wat ze laat uitschijnen. Ze haalde een gezin uit elkaar. Ze woonde samen met iemand en verleidde een andere man die een vrouw en baby had waar ze jaren voor geprobeerd hadden. Eens ze de buit binnen had liet ze die man na een week vallen en ging gewoon verder in haar eigen relatie zonder dat haar vriend op de hoogte was", schreef iemand op social media.

Opgeklopte verhalen

De Temptation Island-ster reageerde al via Instagram Stories met de quote 'Rumors are carried by haters, spread by fools and accepted by idiots', maar gaat er in het Belgische TV Familie dieper op in. "Ik word de laatste tijd overladen met geruchten en opgeklopte verhalen. Iedereen heeft zijn verleden, toch? Ik weet wat er toen is gebeurd en ik kan met mijn hand op het hart zeggen dat ik nooit doelbewust een relatie zou kapotmaken. Als je weet dat twee mensen samen zijn, dan kom je daar niet tussen. Punt."

Lees ook: Spoiler alert! Zo reageert Deborah op beelden van vreemdgaande Tim

Bron: Flair, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook