Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Shocking: meisje verliest al haar haar door verkeerd gebruiken product

Verschrikkelijk!

Shocking: meisje verliest al haar haar door verkeerd gebruiken product

Het leven van de Amerikaanse YouTuber Hannah Forcier veranderde in één klap toen ze het verkeerde product gebruikte op haar geverfde haar. In een video vertelt het meisje in tranen over het moment waarop ze haar lokken verloor.

Verschillende looks

De YouTuber stond bekend om haar video's waarin ze verschillende looks liet zien aan haar kijkers. Ze ging van lang bruin haar, naar roze haar - wat betekende dat ze haar lokken eerst moest ontkleuren om het haar zo licht te kunnen krijgen.

'Ik voelde de plukken langs mijn rug glijden'

Omdat ze naar eigen zeggen haar haar gebruikte om zichzelf uit te drukken, besloot ze voor een filmpje relaxer te gebruiken. Waar ze echter niet aan had gedacht, is dat relaxer heel wat chemische stoffen bevat. Daarnaast had Hannah haar lokken al meerdere keren geverfd en zelfs gebleekt. Deze combinatie zorgde helaas voor een heel heftige reactie.

"Ik smeerde mijn haar in met de crème en wachtte twintig minuten voor ik het weer uit zou spoelen. Toen ik het spul uit mijn haar probeerde te wassen, voelde ik dat mijn haar uitviel. Ik voelde de plukken gewoon langs mijn rug glijden."

Niets aan te doen

Toen ze naar de kapper ging, werd haar verteld dat er niets meer aan te doen was. "Ze konden niets voor me doen. Het enige wat ze konden doen, was de rest van mijn haar ook afscheren", vertelt Hannah huilend voor de camera.

De video is inmiddels al meer dan acht miljoen keer bekeken. De YouTuber heeft sinds ze het filmpje plaatste alleen maar hartverwarmende reacties gekregen van haar volgers. Benieuwd? Kijk mee.

Lees ook: Zien: Déze populaire haarstijl kan ervoor zorgen dat je haar uitvalt

Bron: New Beauty, Beeld: YouTube, iStock