Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monique Westenberg: 'Als we gaan seksen, schuiven we haar gewoon opzij'

"Onze band is zo hecht"

Monique Westenberg: 'Als we gaan seksen, schuiven we haar gewoon opzij'

Monique Westenberg doet in de nieuwe Beau Monde een boekje open over haar seksleven met André Hazes. Én haar belangrijke band met haar honden.

Hechte band

Honden Dunya en Gioia betekenen veel voor Monique. Toen Dunya twaalf was, is er een tumor in haar hoofd ontdekt. Verschrikkelijk nieuws voor Monique. "Ik kreeg Dunya toen ze drie weken oud was en heb haar zelf met de fles grootgebracht. Ik heb, voordat ik André leerde kennen, veel ellendige dingen meegemaakt. En mijn hond was er altijd voor me. Onze band is zo hecht."

Gewoon opzij

André begrijpt die band nu, maar moest er wel even aan wennen. "Zodra ik vertelde dat Dunya altijd bij me in bed lag, zei hij dat het geen probleem was: 'Mijn hond ligt ook altijd bij me in bed.' Ja, die hond was 50 centimeter, maar Dunya is een pitbull!" vertelt ze.

"In Vinkeveen was het ook geen probleem; we hadden een groot bed, Dunya lag aan de rand, ik in het midden. Maar nu hebben we een wat kleinere slaapkamer. Dunya ligt in het midden. Dat vindt André wel wat minder, haha! Als we gaan seksen, schuiven we haar gewoon opzij. Daarna duwen we haar weer terug. Ze kijkt niet eens meer om. Hoort het ook niet, haha. Die andere moet daarentegen echt de kamer uit. Die gaat met d'r neus achter ons staan ruiken!"

Lees ook: Monique Westenberg vertelt over heftig jaar

Bron: Beau Monde, Beeld: ANP