Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!
Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Expeditie Robinson musical in de maak

Jelka van Houten, John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal en Rutger de Bekker gaan een rol spelen in de musical Expeditie Eiland, die is gebaseerd op het RTL5-programma Expeditie Robinson. In Expeditie Eiland staan drie gezinnen centraal die op het eiland allerlei opdrachten uitvoeren, die worden uitgezonden op de televisie. De gezinnen, een Tokkie-gezin, doktersgezin en homoseksueel stel, blijken het totaal niet met elkaar te kunnen vinden. De musical gaat op 28 oktober 2018 in première in Theater De Meervaart Amsterdam.

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

Barbie en Michael halen kinderen uit elkaar

De kinderen van Barbie verblijven sinds de mislukte zelfmoordpoging bij haar hun vader Michael in Spanje. Maar daar komt binnenkort verandering in, vertelt Michael aan Telegraaf VNDG. "Angelina mist Nederland. Ze vindt Spanje leuk, maar als vakantie. Hoe het er nu voor staat is dat Milano gewoon hier heen zal komen en Angelina zal in Nederland blijven. Die band tussen Angelina en Samantha is een stuk sterker. Milano is echt een papa's kindje", vertelt hij. "Ik ben er geen voorstander van om ze uit elkaar te halen, maar ik ga maandelijks naar Nederland, dus elke maand zien ze elkaar."

Een bericht gedeeld door Samantha (@samanthavanderplas) op

Lauren Verster had eerder kinderen gewild

Lauren Verster had veel eerder aan kinderen willen beginnen. De presentatrice, die in januari beviel van haar eerste kindje, vraagt zich de hele tijd af waarom ze dit niet eerder heeft gedaan. "Het voelt zo fijn, zo’n kleintje. Dan kijk ik naar haar en dan denk ik: ach, het is ook allemaal goed. Met die lekkere bolle wangetjes. Het is nu natuurlijk nog een baby, dus het enige wat ze doet is melk drinken en poepen en kotsen. Ze doet er eigenlijk nog niks voor, maar ik hou de hele wereld van haar. Ik ben verliefd denk ik ja."

Een bericht gedeeld door Lauren! (@lauren.avrotros) op

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f6ecf2059c89', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });