Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Marly van der Velden keert weer terug in GTST

Nog twee weekjes wachten en dan is het zover: Nina Sanders aka Marly van der Velden keert op 11 april weer terug in Goede Tijden Slechte Tijden. Haar karakter Nina keert dan terug uit Hongkong, maar in het echte leven is het zwangerschapsverlof van Marly afgelopen. Op 30 oktober is Marly bevallen van dochtertje Jackie-Rey. Het is het tweede kindje voor Marly en haar vriend Mike. In 2014 beviel ze al van Sammy-Rose.

Stiefvader Anna Nooshin overleden

Ontzettend verdrietig nieuws voor Anna Nooshin: haar 'liefvader' Ed is deze week overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker, dat laat ze weten in haar nieuwe vlog. "Mijn papa Ed, mijn liefvader, opa van de kindjes van mijn zus en partner van mijn mama, is op 25 maart overleden na een strijd tegen alvleesklierkanker." Anna kon rekenen op veel steun en lieve woorden van haar volgers, die ze bedankt op Instagram. "We zijn er als familie voor elkaar en ik ben heel blij dat hij ons leven mooier heeft kunnen maken. Dankbaar voor alle liefde om mij heen en te weten dat hij nu geen pijn meer heeft."

Tyra Banks bekent nose job

De geruchten gingen al jaren, maar nu bevestigt Tyra Banks het eindelijk zélf: ze heeft een nose job gehad. Dat schrijft ze in haar boek Perfect is Boring. "Er zaten botjes in mijn neus die maar bleven groeien en jeuken", aldus het 44-jarige voormalige supermodel. "Ik kon nog wel ademen, maar ik liet me cosmetisch opereren. Ik geef het toe! Ik heb nephaar en ik deed mijn neus. Ik voel de verantwoordelijkheid om de waarheid te vertellen."

Beeld: Instagram, Bron: Telegraaf, RTL, Weekend