Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het paasweekend van vrijdag 30 maart tot en met maandag 2 april.

Egg hunt voor elrow town tijdens het paasweekend

Was jij vroeger al een kei in het vinden van paaseieren? Dan is komende zondag jouw dag. Het wereldberoemde festival elrow dat op 8 september plaats zal vinden, geeft op zondag 1 april 2018 mensen de mogelijkheid om twee gratis golden tickets te bemachtigen. De kleurrijke kip Rowsana, de mascotte van het festival, heeft twee mega-eieren verstopt in Amsterdam en de festivalorganisatie roept partygangers op mee te zoeken.

Vind je één van de twee eieren? Dan ben je één van de gelukkigen: de vinder van het elrow-ei vindt heeft een golden ticket in handen, goed voor twee backstagetickets voor het festival, twintig drankmunten én vervoer heen en terug naar het evenement.

Houd Facebook op 1 april vanaf 10:00 uur goed in de gaten voor diverse hints om de zoektocht naar de elrow-eieren gemakkelijker te maken (https://www.facebook.com/events/508190099580756).

Waar: Amsterdam

Wanneer: Zondag 1 april vanaf 10 uur

Scoor nu je tickets voor Georgie's Wundergarten 2018

Gek van festivals én ben je een idealistische Amsterdammer? Dan mag je dit festival komend seizoen niet missen. Al jaren organiseert de tegendraadse, idealistische Georgie feesten en partijen voor iedereen uit zijn – om Van der Laan te quoten – lieve stad Amsterdam. Georgie roept alle Georgianen op om zich aan te sluiten bij Lijst Georgie: een alternatieve (fictieve) politieke partij die zijn climax heeft tijdens de Wundergarten 2018 party. Het is de eerste stap naar een eigen (festival)republiek: Wundergarten, een Georgiaans Utopia.

De boodschap van Georgie is duidelijk: saamhorigheid is key en samen bouwen aan een mooiere, vredelievende wereld is van nu. Get your tickets while you can! Op www.georgies.nl bestel je ze. Via Facebook kun je de laatste nieuwtjes volgen.

Waar: Riekerhaven Amsterdam

Wanneer: Zaterdag 7 juli 2018

Shoppen: Goosecraft Sample Sale

Scoor op donderdag 29 en vrijdag 30 maart de mooiste allermooiste leren jasjes met grote korting van Goosecraft tijdens de tweedaagse Goosecraft Sample Sale. Dit mag je natuurlijk niet missen! Voor vragen kun je mailen naar [email protected]

Waar: Rigakade 20 - 2, Amsterdam

Wanneer: Donderdag 29 maart: 17.00 - 21.00 en vrijdag 30 maart: 14.00 - 20.00

Let the MADNESS continue

Heb je voor alsnog niets speciaals gepland met Pasen? Houd zondagavond 1 april dan vrij in je agenda voor heel veel madness. De prijswinnende club MAD FOX, onderdeel van THE ENTOURAGE GROUP, zorgt niet zomaar voor een feestje in de club, maar voor een feest vol entertainment en goede dj's. Wat de club uniek maakt? Het is een high-end uitgaanservaring die wereldwijd de aandacht van sexy vossen trekt met betoverend en intrigerend entertainment en muziek.

Het is geïnspireerd op clubs in Londen en New York, waar high-quality bediening en een high-end club style hoog in het vaandel staan. Voor vragen kun je mailen naar [email protected].

Waar: MAD FOX, Spuistraat 175, Amsterdam

Wanneer: Zondag 1 april vanaf 23:00