Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Barbie geeft toe dat ze Rolf gebruikte

In Story doet Barbie een schokkende onthulling: ze zou ex-vriendje Rolf in de tijd dat ze met hem was hebben gebruikt. Dit allemaal om haar andere ex Jordi onder druk te zetten. "Ik heb Rolf wijsgemaakt dat ik onze relatie opnieuw een kans wilde geven. In werkelijkheid wilde ik dat helemaal niet, omdat mijn hart nog steeds bij Jordi lag..."

Ondanks dat ze bang voor hem was en dat er afschuwelijke dingen zijn gebeurd, was ze nog steeds gek op hem. "Jordi maakte iets in mij los wat ik daarvoor nog nooit bij een man had gevoeld." Tot op heden is Jordi hier echter nog niet op ingegaan.

Verdrietige dag voor zusjes OG3NE

Afgelopen juli overleed de moeder van OG3NE-zusjes Lisa, Amy en Shelley op 48-jarige leeftijd. Vandaag is een moeilijke dag voor het zangtrio. Hun geliefde moeder, die overleed aan een zeldzame vorm van kanker, zou vandaag 49 kaarsjes uit hebben geblazen. Via Instagram laten de zusjes weten aan hun moeder te denken.

"Er zijn geen woorden die beschrijven hoe erg we je missen en hoeveel pijn het doet dat we verder moeten zonder je... we voelen het iedere seconde van elke dag & elke nacht", plaatste OG3NE's Lisa.

Er zijn geen woorden die beschrijven hoe erg we je missen en hoeveel pijn het doet dat we verder moeten zonder je... we voelen het iedere seconde van elke dag & elke nacht. Uit de “MAMMA❤️” foto-map op m’n telefoon koos ik deze foto... één van de ontelbare foto’s waarop je prachtig lacht, je lieve ogen geluk uitstralen, je me vasthoudt en me -zonder dat je het toen wist- terug neemt naar een dierbare herinnering. Wat had ik er vandaag graag ‘ontelbaar +1’ van gemaakt. Je blij gemaakt met een versierde kamer. Je ontbijt op bed gebracht, voor je gezongen, je cadeaus gegeven en met je gelachen. Met jou de dag waarop je leven begon gevierd. Het leven waarin jij zóveel mensen gelukkig hebt gemaakt, maar je gezin nog het allermeest. ♥️Vandaag kunnen we voor het eerst al die dingen niet meer doen. We denken aan je, vieren het met je in onze dromen en gedachten...✨we houden zoveel van je, waar je ook bent. ♥️ happy bday mamma @isolde.volmalee 🎈

Een bericht gedeeld door Lisa - OG3NE (@lisaog3neofficial) op

Katja Schuurman stelt huwelijk uit

Katja Schuurman vertelt in de nieuwe Weekend dat haar geplande huwelijk deze zomer niet door kan gaan. De presentatrice zou eigenlijk dit voorjaar of komende zomer trouwen met haar geliefde kok Freek van Noortwijk. Helaas heeft het stel de plannen moeten cancelen.

De twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar, vertelt Katja. "We hebben het gewoon te druk. Freek met zijn nieuwe zaak, ik met tv-opnames en andere dingen. Het lukt gewoon niet." Ze vindt het dan ook niet erg om the big wedding day nog even uit te stellen. "Dat is gewoon even zo. Wij vinden het niet zo erg. Het moet nu niet per se."

Bron: Weekend, Shownieuws Beeld: Instagram, ANP