Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ronnie Flex misbruikt door vrienden

Twee maanden nadat hij zich laat opnemen om van z’n wietverslaving af te komen, heeft Ronnie Flex een bijzonder interview gegeven aan BNN-presentator Tim Hofman. "Mensen hebben van me gestolen. Dat waren mensen die later in mijn leven kwamen en misbruik maakten van het feit dat ik stoned was.

Een bericht gedeeld door Nori (@ronnieflex010) op

Elton John niet op huwelijk Harry en Meghan

De zeshonderd uitnodigingen voor het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zijn de deur uit, maar daar zat geen kaartje voor Sir Elton John bij. "We hebben nog geen uitnodiging gekregen", zegt de zanger op BBC radio, die goed bevriend was met Harry's moeder prinses Diana en op haar begrafenis zong.

Een bericht gedeeld door Elton John (@eltonjohn) op

Gordon en broer leggen het bij

Het kort geding dat begin april zou dienen tussen Johny Hockenroth en zijn broer Gordon is ingetrokken, dat bevestigt Johny’s advocaat donderdag aan Shownieuws. "Er is in deze schikking geen financiële deal tot stand gekomen. Dan kan het eigenlijk niet om iets anders gaan bijvoorbeeld een nieuwe druk van het boek of dat Gorden op een gegeven moment naar buiten toe moet gaan zeggen dat-ie misschien wat overdreven heeft.