Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tim doet zijn verhaal bij Temptation Talk

"Ik word bedreigd"

Tim doet zijn verhaal bij Temptation Talk

Temptation Island-ster Tim was gisteren na de tiende aflevering van het verleidingsavontuur aanwezig bij Temptation Talk, waar hij zijn verhaal deed over (ex?) vriendin Deborah, verleidster Cherish en de bedreigingen waarmee hij nu overspoeld wordt.

Verliefd

Timtation begon met zijn vriendin Deborah aan het avontuur, die hij na Temptation ten huwelijk zou vragen. Maar na een week liet hij zich verleiden door Cherish, waar hij hopeloos verliefd op werd. Niet alleen de gebroken Deborah snapt er niks van, ook kijkers weten niet wat hun overkomt.

Bedreigingen

Hetzelfde geldt voor Tim. Ook hij snapt het allemaal niet meer, laat hij bij Temptation Talk weten. Zijn eigen gevoelens zijn voor hem een raadsel, maar ook het effect van zijn gedrag op tv in het echte leven.

"Ik ontvang bedreigingen. Ze willen een mes door m’n keel duwen enzo." Hij geeft toe dat hij zijn deelname onderschat heeft. "Ik kan niet meer normaal over straat."

Spijt

Terugkijkend vindt hij dat hij zijn fling met Cherish verkeerd heeft aangepakt. "Ik weet nog zelf altijd niet wat er gebeurd is. Ik heb oprecht gevoelens gekregen voor iemand en ik ben er gewoon op ingegaan", vertelt hij. "Toch heb ik ergens wel spijt."

Dat Deborah en Tim uit elkaar zijn moge duidelijk zijn, maar dat lijkt hij nu ook zelf te bevestigen. "Ik zal de rest van mijn leven van haar houden, maar ik denk niet op de manier die moet om samen een relatie aan te gaan."

What goes around...?

Het lijkt er sterk op dat zijn 'relatie' met Cherish het na afloop van het programma ook niet heeft overleefd. "Hij was helemaal in love. Dat ik soms echt dacht: Ik krijg het gewoon benauwd", liet de verleidster weten. Tja, gevalletje what goes around comes around?

Lees ook: Cherish doet opvallende onthulling over haar romance met Tim

Bron: Temptation Talk, Beeld: Temptation Island