Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Geordie Shore-ster Ricci Guarnaccio showt nieuw gezicht

De realityster onderging, zoals de meeste Geordies, plastische chirurgie. En niet zo'n beetje ook... De ex van Vicky Pattison heeft bijna zijn hele gezicht laten verbouwen. Hij liet onder andere een huidverwijderingsoperatie, een ooglidcorrectie en een kin-liposuctie uitvoeren. In 2015 deed hij al een neuscorrectie.

Fred van Leer presentator Say Yes To The Dress Benelux

Stylist Fred van Leer wordt de nieuwe presentator van de show Say Yes To The Dress Benelux. "Yessssss ik mag het eindelijk zeggen! Ik ga het nieuwe seizoen van Say Yes to The Dress presenteren!" laat hij op Instagram weten.

Tim Hofman zet dronken tattoo

Tim heeft een tatoeage bij zijn beste vriend gezet. Niet geheel onbelangrijk: hij was dronken toen hij dat deed. "Per ongeluk dronken tattoo bij m'n beste vriend gezet nog nooit gedaan maar komt wel goed joh", luidt het onderschrift.