Buste Cristiano Ronaldo vernieuwd, lijkt nog steeds niet sprekend op de voetballer

Wat vind jij?
Buste Cristiano Ronaldo vernieuwd, lijkt nog steeds niet sprekend op de voetballer

Een jaar na de 'mislukte' bronzen buste van Cristiano Ronaldo, heeft kunstenaar Emanuel Santos de buste vernieuwd. Hoewel er heel wat verbeteringen te zien zijn, kunnen we nog steeds niet zeggen dat 'ie nu echt sprekend lijkt op de bekende voetballer.

Moeilijke periode

"Ik wilde laten zien dat ik niet ben wat de media van mij hebben gemaakt", vertelde de kunstenaar op de Amerikaanse website Bleacher Report. Vorig jaar kreeg de beeldhouwer ladingen kritiek over zich heen toen hij trots de buste onthulde op de luchthaven van Funchal op het Portugese Madeira. Helaas viel de buste bij lang niet iedereen in de smaak. "Ik had geen zin om met andere mensen te praten, ik heb het er moeilijk mee gehad."

Bleacher Report daagde de beeldhouwer uit om een nieuwe buste te maken. Emanuel Santos greep die kans aan en presenteerde de nieuwe Cristiano Ronaldo. Eerlijk is eerlijk, het ziet er al een stuk beter uit dan een jaar geleden! "Ook al was ik bang voor nieuwe kritiek, ik laat me niet beïnvloeden door negatieve reacties." Zie hieronder het resultaat.

Lees ook: Zien: verschrikkelijk wassen beeld van Beyoncé

Bron: AD, Beeld: Instagram, Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97bee015236', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });