Grote teleurstelling na McDonald’s-grap

De 1 april-grap viel niet bij iedereen in de smaak.

Lees ook

Afgelopen week kondigde McDonald's groot nieuws aan: vanaf vandaag is McSushi te bestellen en te verkrijgen in elk McDonald's restaurant. Of toch niet?

Teleurgesteld

Via Facebook laten sushi-fans weten nogal teleurgesteld te zijn in het feit dat er dus helemaal geen sushi te verkrijgen is bij McDonald's. Waar een groot deel van de volgers al door hadden dat het hier om een 1 april-grap ging, had het andere deel van de fans zich helemaal verheugd op de komst van McSushi.

Gisteren plaatste de keten het volgende: "McSushi! We bezorgen complete sushi-boxen bij je thuis, of kom langs je dichtstbijzijnde restaurant! Met wie zou jij hem delen? Tag en win een complete box!" Echter, wanneer je op de website kijkt, zul je zien dat er helemaal geen sushi verkrijgbaar is! Gevalletje '1 april?'

Onderhand ontving het bericht al meer dan 14 duizend reacties. 'Beetje jammer dat het nep is .. anders hadden we zeker vaak mac sushi gegeten' en 'Als dit de 1 april grap is, zou de McFlurry Flügel dan wél komen?' zijn slechts twee reacties van de velen.

Lees ook: Yum! McDonald's komt met gloednieuwe variant McFlurry

Bron: Facebook Beeld: iStock, Facebook

Laatste nieuws

Zie ook