Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Channing Tatum en Jenna Dewan gaan scheiden

Channing Tatum (37) en zijn vrouw Jenna Dewan-Tatum (37) gaan na negen jaar scheiden. Dat hebben de acteurs samen bekendgemaakt in een verklaring op social media. "We hebben de liefdevolle beslissing gemaakt om uit elkaar te gaan. We zijn jaren geleden voor elkaar gevallen, en er is niets veranderd aan hoeveel we van elkaar houden. Maar de liefde is een prachtig avontuur waarin we momenteel verschillende wegen inslaan. We zijn nog steeds een familie en zullen altijd de toegewijde ouders van Everly blijven. We willen jullie bij voorbaat danken voor het respecteren van de privacy van ons gezin."

Kim Kötter bevallen

Kim Kötter is afgelopen zaterdag bevallen van haar tweede zoontje! Het kleine broertje van Muck heeft de naam Youp Mickey Maes Siewertsz van Reesema gekregen. "Wij hebben een onwijs bijzondere bevalling achter de rug. Om drie uur ‘s nachts braken mijn vliezen en ander half uur later ben ik in bad, thuis, bevallen. Youp woog bij zijn geboorte 3800 gram en is 50 centimeter."

'Angelina Jolie verliefd op Ethan Hawke'

Volgens de laatste geruchten zou Angelina Jolie vlinders in haar buik voelen voor Ethan Hawke. Alleen: de acteur is getrouwd… "De laatste tijd komen Angelina en Ethan elkaar geregeld tegen en zijn ze aan het appen geslagen. Ze heeft toegegeven kriebels te voelen als ze zijn naam op haar telefoon ziet verschijnen.", vertelt een bron aan Radar Online. "Ethan heeft nog geen misstap begaan, maar hij is niet blind voor hoe hoe sexy Angelina is."

Laatste nieuws

Zie ook