Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait what: Rob Kardashian met déze bekende actrice?

Momager Kris is aan de slag gegaan...

Wait what: Rob Kardashian met déze bekende actrice?

We weten dat Kris Jenner zo ongeveer alles voor elkaar kan krijgen, maar hier staan we toch even van te kijken. De momager zou Rob Kardashian en Jennifer Lawrence aan elkaar gekoppeld hebben.

Plannetje

Rob heeft het de laatste jaren niet makkelijk gehad. Mentaal ging het niet goed en ook qua gewicht zat hij niet lekker in zijn vel. Om maar te zwijgen over de publiekelijke breuk met Blac Chyna dat een groot social media gevecht werd.

Daar weet Kris wel raad mee. Nu het leven van haar dochters op rolletjes loopt, heeft ze alle tijd om zich op haar zoon te focussen. Actrice Jennifer Lawrence, die bevriend is met de Kardashians, is deel van haar plan en het lijkt te werken.

Dates

Volgens een bron van OK Magazine hebben de twee elkaar eens ontmoet en noemde de blondine hem "best wel leuk". "Dus Kris heeft haar gevraagd eens met Rob uit te gaan. Na een paar telefoontjes, koffiedates en lunches is Jen erg verrast", weet de insider. "Ook Rob is weg van haar. Normaal gaat hij altijd voor bad girls, maar Jen is heel anders."

To be continued...

Zie ook: Rob Kardashian duikt op en is enorm afgevallen

Bron: Girlfriend, Beeld: Getty