Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Kim Kötter op een blauwe wolk

Kim is afgelopen zaterdag bevallen van haar tweede zoontje! De kleine Youp Mickey Maes Siewertsz van Reesema maakt het gezin compleet. Dit vertelde de kersverse moeder aan De Telegraaf. "Ik voel me fantastisch, ik ben echt dolgelukkig. Ik heb gewoon drie mannen. Ik heb Jaap natuurlijk, Muck en nu Youp erbij. Dus ik leef op een grote blauwe wolk." Muck, de grote broer van Youp is inmiddels helemaal gewend aan het idee. "Hij is echt helemaal verliefd op Youp."

Jersey Shore ontmoet Geordie Shore

Eindelijk was het zover: de cast van de populairste realityseries of all times heeft elkaar voor de eerste keer ontmoet. Dat mocht tijd worden! Pauly D, Snooki en JWoww uit Jersey Shore vlogen naar Engeland om een deel van de cast van Geordie Shore te ontmoeten. Via Instagram deelde MTV beelden van de bijzondere ontmoeting.

Over een paar dagen begint het reünieseizoen van Jersey Shore op MTV. In Jersey Shore Family Vacation is de hele cast (behalve Sammi en Angelina) weer samen te zien op MTV. Just like the old days!

Bevestigd: Pommeline en Fabrizio zijn een stelletje

Hoewel de geruchten al een lange tijd de ronde deden, heeft het stel nu eindelijk zelf bevestigd echt een relatie te hebben. Temptation Island-verleidster Pommeline van het vorige seizoen en verleider Fabrizio van dit seizoen plaatsten beiden verschillende foto's van elkaar op Instagram, waarin wel heel duidelijk werd dat de twee officieel bij elkaar zijn.

Niet iedereen lijkt blij te zien met het nieuws. Verschillende Temptation Island-volgers vinden het een spoiler voor het programma. "Ik snap echt niet dat dit mag voordat überhaupt de ontknoping van Temptation Island is geweest", schreef iemand over de bekendmaking.

Bron: De Telegraaf, Show Beeld: Getty, Instagram