De echte reden achter breuk Jenna Dewan en Channing Tatum

Ze maakten het nieuws gisteren bekend.

Lees ook

Gisteren kwam het schokkende nieuws naar buiten: Channing Tatum (37) en zijn vrouw Jenna Dewan-Tatum (37) gaan na negen jaar scheiden. Dit is de echte reden achter de breuk.

Geen tijd

Hoewel de twee via social media wel bekend maakten dat ze gaan scheiden, wisten we nog niet waarom. Tot nu. Een bekende van de twee vertelde aan de New York Post dat het stel uit elkaar is omdat ze bijna geen tijd meer hadden voor elkaar, voornamelijk vanwege de enorme werkdruk.

"Channing heeft de laatste tijd non-stop gewerkt, er komen alleen al in 2018 vier films uit waarin hij te zien is. Het is dan ook moeilijk om een huwelijk te laten werken, zeker als je ook nog eens een jong kind hebt." Daarnaast is ook Jenna ontzettend druk met de voorbereidingen voor de film Berlin I Love You.

Liefdevol

Channing en Jenna lieten in een Instagram post weten dat ze wel op een liefdevolle manier uit elkaar gaan. "We hebben besloten om uit elkaar te gaan. We zijn jaren geleden voor elkaar gevallen, en er is niets veranderd aan hoeveel we van elkaar houden. Maar de liefde is een prachtig avontuur waarin we momenteel verschillende wegen inslaan. We zijn nog steeds een familie en zullen altijd de toegewijde ouders van Everly blijven. We willen jullie bij voorbaat danken voor het respecteren van de privacy van ons gezin."

Lees ook: Channing Tatum showt eindelijk zijn dochter

Bron: News.au, ELLE Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook