Pommeline doet boekje open over ex Merijn

"Ik heb ‘m overal geblokkeerd"

Lees ook

De breuk tussen Temptation Island 2017 deelnemers Pommeline en Merijn kwam voor velen als een schok. De ex-verleidster doet nu een boekje open over haar relatie met de dj, die zeker geen rozengeur en maneschijn was.

Gevoelens

Pommeline wist Merijn vorig seizoen van sneaky Lisa af te snoepen, waarna die twee een koppel vormden. Toch kwam er begin dit jaar een eind aan hun liefdesgeluk. De blondine is nu samen met Fabrizio, een verleider uit het nieuwe seizoen van de realityserie.

Pommeline laat weten dat ze niet vreemd is gegaan met haar baas Fabrizio, zoals het gerucht ging. Maar ze kreeg wel gevoelens voor hem toen ze nu een relatie had met Merijn. "Gaandeweg, door samen te werken met Fabrizio, zijn mijn gevoelens beginnen groeien. Ik zie Fabrizio elke dag, en eerlijk: bij hem kan ik echt mezelf zijn, meer dan bij Merijn. Fabrizio is trouwens wel meer mijn type dan Merijn", vertelt ze aan het Belgische Dag Allemaal. "De laatste drie weken van onze relatie had ik al laten voelen dat het niet meer ging. Ik heb hem zelfs letterlijk gezegd dat ik gevoelens had voor Fabrizio."

Regels

Ze had het idee dat ze bij Merijn niet helemaal zichzelf kon zijn, door zijn regeltjes. "Ik mocht mijn haar niet in een andere kleur verven, mocht geen tatoeages laten zetten op mijn rug of benen, m’n lippen niet laten opspuiten…"

Toen ze voor het programma Zo Man Zo Vrouw een make-over kreeg en de kapper haar haren grijs wilde kleuren, ontstond er een enorme ruzie met Merijn. "En toen ik voor het eerst m’n lippen liet vergroten, ging het ook zo. Mijn onderhoudsbeurt achteraf heb ik gewoon achter zijn rug om gedaan. Met nóg meer ruzie tot gevolg", legt ze uit. "Hoe graag ik die jongen ook zag, na een tijd stel je je wel vragen bij dat dominante gedrag. Het is toch míjn lijf?"

Toekomstvisies

Maar niet alleen ruzies om haar uiterlijk waren een probleem, ook hun verschillende toekomstvisies zorgden ervoor dat ze uit elkaar groeiden. "Ik werk elke dag kéihard en combineerde vorig jaar zelfs nog twee jobs. En Merijn? Die werkt niet. Behalve in het weekend als dj. Dat dj-bestaan blijft niet duren, hè. Ik miste vooral zijn ambitie om iets te bereiken in het leven."

Pommeline en Merijn hebben geen contact meer. "Ik heb ‘m overal geblokkeerd. Ik ga niet beweren dat we als vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar ik erken tenminste nog dat we ook veel mooie momenten kenden. Ik vind het niet nodig om hem zwart te maken. Daarom vind ik het zo jammer dat hij dat wél doet", sluit ze af.

Lees ook: Sneaky Lisa reageert op breuk Pommeline en Merijn

Bron: Flair, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook