Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Moeder Jay Z komt uit de kast

Terwijl Jay-Z aan het werk was voor z'n nieuwe album, '4:44', had hij plots een wel heel bijzonder gesprek met zijn moeder Gloria. Dat vertelt de rapper in een interview bij David Letterman voor een nieuwe Netflix serie genaamd 'My Next Guest Needs No Introduction'.

De rapper wist al een tijd dat zijn moeder gay is, maar toen Gloria er voor het eerst een gesprek over opende, sprongen bij hem de tranen in zijn ogen. Nooit eerder hadden ze dit met elkaar besproken en ook de media wist er lange tijd niks van. En je bent natuurlijk geen rapper als je niet je persoonlijke leven in een nieuwe hit verwerkt, dus maakte hij de single 'Smile'. Deze gaat over mensen die vrij én gelukkig tegelijk zijn. En heel emotioneel: het eindigt met een gedicht van zijn moeder zelf. Awh...

Kim Kardashian plaatst voor het eerst foto van gezin

Finally! Natuurlijk hebben we de kleine Wests al vaker voorbij zien komen op Instagram en mogen we soms zelfs genieten van een vader-dochterfoto. Nooit eerder plaatste Kim een foto van het hele gezin bij elkaar. Tot nu!

Het was nog niet makkelijk om een leuke foto te maken van het hele gezin bij elkaar. De celeb plaatste dan ook bij de foto de volgende tekst: "Ik denk niet dat julle begrijpen hoe moeilijk het is om een goede foto te maken. Dit is de enige foto die we hebben, voordat alle drie de kinderen begonnen te huilen. Ik denk dat ik ook huilde."

Selena Gomez is dankbaar dat ze geen samenwerking aanging met ex-vriend The Weeknd

Ze is opgelucht dat ze nooit een lied heeft opgenomen met haar ex-vriend Abel (The Weeknd) nadat ze zijn laatst uitgebrachte album heeft gehoord. Dit vertelde een insider aan HollywoodLife. "Na zijn laatste lied voelt ze zich nogal aangevallen door hem. Ze vraagt ze af wat hun relatie waard is geweest", vertelt de bron. "Ze is dankbaar dat ze nooit een van de ideeën die ze samen hadden uit hebben gebracht. Ze is teleurgesteld in zijn manier van doen en is blij dat ze geen grote hit hebben uitgebracht, waar ze nu nog herinneringen aan zou moeten hebben."

Bron: Beau Monde, People Beeld: Instagram, Getty