Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ex-vrouw blij dat Lange Frans 'al maanden clean is'

Daniëlle van Aalderen en Lange Frans gingen vijf jaar geleden uit elkaar, omdat de rapper zijn verslavingen aan cocaïne en wiet niet onder controle kon krijgen. "Hij is nu negen maanden clean. Ik mag in mijn handjes knijpen dat hij zich op die manier heeft geprofileerd, het afgelopen jaar. Onder invloed van drank en drugs veranderen mensen. Ik kan nu weer leuke gesprekken met hem voeren, hij heeft veel minder mood swings en hij ziet er super goed uit.", vertelt ze. Of ze weer bij elkaar komen? "Hij is nog te kort clean om daar conclusies aan te kunnen verbinden. Wie weet slaat de vonk tussen ons over vijf of tien jaar tien jaar weer over."

Cindy Crawford heeft spijt van naaktfoto's toen ze jong was

Cindy Crawford is in de vroege jaren van haar modellencarrière meerdere malen gepusht om naakt te poseren. Het model heeft spijt van bepaalde beslissingen waar ze zich toe heeft laten zetten. "Ik heb vele malen naakt geposeerd en heb daar dan ook geen enkel probleem mee. Maar toen ik jong was, heb ik me een aantal keer over laten halen terwijl ik het eigenlijk niet wilde. Daar baal ik van, zeker nu zowel mijn zoon als dochter model zijn."

Nick Gordon niet aangeklaagd in zaak rond huiselijk geweld

Nick Gordon wordt niet strafrechtelijk vervolgd voor de vermeende mishandeling van zijn vriendin, Laura Leal. Aanklagers in Florida hebben daartoe besloten omdat Leal onlangs ontkende dat Gordon haar iets had aangedaan, schrijft TMZ. De aanklagers zeggen zonder onafhankelijke getuigen geen zaak te hebben.

Laatste nieuws

Zie ook