Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

H&M komt met dupe van trouwjurk Kate Middleton

Love!

H&M komt met dupe van trouwjurk Kate Middleton

Met de veelbesproken royal wedding in aantocht, blikken wij zeven jaar terug de in de tijd: hét huwelijk van prins William en Kate Middleton. Wat was ze prachtig!

Dupe

De bruidsjurk van Alexander McQueen van 350.000 euro staat nog steeds in ons geheugen gegrift en wij denken dat dat ook geldt voor de mensen op de design afdeling van H&M, want: zij komen met een dupe van de kanten jurk. De jurk komt uit een bruidscollectie van het Zweedse merk. De moderne bruidskleding is speciaal ontworpen voor bruiden, bruidsmeisjes én iedereen die is uitgenodigd.

H&M bruidsjurk

Enig verschil is natuurlijk wel te zien, zo is de kleur van de jurken niet gelijk aan elkaar. Die van Kate was spierwit, de H&M variant neigt meer naar een roomwitte crèmekleur. Wel heeft het een soortgelijke taille en ook het kantmotief dat rondom de hals en om de armen loopt is vergelijkbaar. Maar het grootste verschil is toch wel de ietwat lagere prijs. Om in de dupe trouwjurk te schitteren betaal je maar 199 euro.

Niet de enige

Tijdens de grote dag van de hertogin droeg ze niet één, maar twee jurken. Na de ceremonie hees ze zichzelf in een ander, veel simpeler, exemplaar. De tweede bruidsjurk van Kate was speciaal ontworpen voor de avondplanning. Designer Sarah Burton ontwierp voor Alexander McQueen een glanzende jurk van satijn. De look werd afgemaakt met een diamanten riempje en een crèmekleurige cardigan. Zoals op de foto onder te zien is heeft Kate haar haar ook meteen losgegooid, wat de look tegelijkertijd meer casual maakt.

Lees ook: Kate Middleton heeft een tattoo laten zetten

Bron: Beau Monde, Beeld: Getty