Temptation verleiders doen onthullingen over ‘sneaky Deborah’

Uh-oh...

Deborah lijkt in Temptation Island lief, verlegen en trouw. Maar volgens verleiders Kevin en Tireily is de waarheid heel anders. Sterker nog: ze noemen haar net zo sneaky is als Lisa van Temptation Island 2017.

Niet zo lief?

In de aflevering van gisteravond was te zien hoe Deborah's hart werd gebroken. Haar vriend Tim begon vol goede moed aan het verleidingsavontuur en was er heilig van overtuigd dat hij er ongeschonden uit zou komen. Na Temptation zou hij trouwen met zijn Deb’rah, 'Huisje, Tuintje, Kindje' vertrouwde hij haar nog toe. Toch maakte hij in aflevering 9 wereldkundig dat hij smoorverliefd was geworden op verleidster Cherish en verkondigde hij dat hij met háár gaat trouwen. |Het is niet te beschrijven hoe dat voelt", kijkt Deborah terug. "Maar je hart wordt letterlijk in twee gebroken." Benieuwd wat ze nog meer vertelt? Klik hier.

Begin deze week bleek al dat Deborah zelf ook niet zo'n lieverdje is, nadat er geruchten gingen dat ze in het verleden een bezette man aan de haak had geslagen. Haar 'brave imago' wordt nu nog meer in twijfel getrokken, nu Kevin en Tireily uit de school klappen.

Sneaky Deb’rah

In niet eerder vertoonde beelden praten de mannen over Temptation beelden die niet op tv te zien waren. Kevin vertelt: "Deborah is de Lisa van vorig jaar. Ik zeg het eerlijk: ze doet sneaky. Camera’s weg, ze gaat los. Ze was aan het dansen omdat productie er was. Waarom als de productie er is? Omdat er dan niet wordt gefilmd." Hij vervolgt: "Ze wil zo graag elegant zijn, dan moet ze op bootfeestjesop Ibiza zitten, niet op Temptation Island."

Tireily is het daar helemaal mee eens. "Ik vind het gewoon zonde, want ze praat zoveel met Gino. Ze praat ook veel met Laio, the new guy. Maar als de camera’s er zijn, zit ze gewoon stil."

Lees ook: Temptations Deborah doet onthullingen over Tim

Bron: HLN, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws