Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Onenightstand: verhuisman

Een avontuur dat slechts één nacht duurde

Onenightstand: verhuisman

Elke week in Grazia: een avontuur dat – om wat voor reden dan ook – slechts één nacht duurde. Deze week: Julia (29)

Verhuizing

"Ik reisde jarenlang op en neer tussen Breda en Rotterdam. Nadat ik daar eindelijk een fijne en betaalbare woning had gevonden, moest er verhuisd worden. Klein probleem: ik had in de loop der tijd nogal wat spullen verzameld, en wilde het mijn vrienden en familie niet aandoen om me zogenaamd vrijwillig te helpen met sjouwen. En dus ik huurde een verhuisbedrijf in. Kost je een klein vermogen, maar dan heb je ook wat. Om acht uur ’s ochtends stonden Lars, Timo en Ben voor de deur met een vrachtwagen. Ik had alle dozen al ingepakt, ze moesten me alleen nog even helpen mijn kasten en bed uit elkaar te schroeven. Ik merkte dat met deze mannen te lachen viel, en zag ineens een stuk minder op tegen de lange dag. Vooral met Ben had ik een klik: hij maakte plagerige grapjes over de grootte van mijn kledingkast, en knipoogde bij ongeveer alles wat hij tegen me zei."

Gespierde armen

"Halverwege de middag was de hele boel over naar Rotterdam. Lars en Timo hadden mijn kasten weer in elkaar gezet, Ben had zich op het in elkaar puzzelen van mijn bed gestort. Lars en Timo vroegen Ben of het oké was als zij even bij een kantoor in de buurt gingen checken hoe veel spullen daar stonden, voor een verhuizing die een week later op de planning stond. Ben zei dat hij het alleen wel redde, en dat hij het bed waarschijnlijk wel in elkaar had tegen de tijd dat ze terugkwamen. En toen stonden we alleen in mijn nieuwe slaapkamer. Ben vroeg of ik de middenstang van de bodem van het bed vast kon houden terwijl hij die vastschroefde, en ik kon niet anders dan op mijn hurken gehypnotiseerd naar hem kijken terwijl hij dat deed – zijn gespierde armen, de kleine druppeltjes op zijn voorhoofd. Toen hij achter me langs stapte om de andere kant van de stang vast te schroeven rook ik die opwindende mannelijke geurenmix van zweet en goedkope deodorant. Ik wilde hem."

"We kwamen allebei omhoog toen de stang eenmaal vast zat en keken elkaar indringend aan. Ik deed een stap naar Ben toe en kuste hem gretig. Ben trok het matras dat tegen de muur aan geleund stond met één hand naar de grond, en we lieten ons daar al zoenend op neervallen. Alle spanning die zich gedurende de dag stiekem tussen ons had opgebouwd, kwam er uit. Hij had binnen een paar seconden mijn joggingpak en oncharmante verhuisondergoed uitgetrokken. Ik sjorde hem uit zijn T-shirt, jeans en boxershorts, en constateerde dat hij well endowed en nógal opgewonden hij was."

Willetje

"Ben had een willetje: hij draaide me om zodat ik op mijn buik op het kale matras lag, en duwde mijn benen uit elkaar. Zijn grove handen steunden naast mijn gezicht terwijl hij in me kwam, en daarna trok hij mijn heupen wat omhoog en naar zich toe zodat hij op zijn knieën het tempo kon bepalen. De sex was hard en rauw. Ben hield mijn heupen stevig vast, en stootte krachtig in en uit mijn lichaam. Toen ik mijn rug holde en mijn hoofd in extase achteroversloeg, pakte hij met zijn rechterhand mijn paardenstaart beet en met de andere mijn linkerborst. Er klonk een luide grom toen hij klaarkwam. Ik was net met zakdoekjes in de weer om het matras weer schoon te krijgen toen de deurbel ging. Lars en Timo waren terug. Ben vroeg ze even te wachten, trok zijn kleding aan, en zette daarna snel mijn bed in elkaar. Hij gooide me lachend naakt op bed, gaf me een snelle kus en vertrok. Ik hoop dat ik snel weer een reden heb om te verhuizen."