Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend?

Grazia's weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van 7 & 8 april.

CLUSE Pop-Up Café

Horloge- en sieradenmerk CLUSE opent voor één dag de deuren van haar eigen pop-up café in De 9 Straatjes in Amsterdam. Speciaal voor deze dag wordt Ree7 voor 1 dag omgebouwd tot een ware CLUSE wereld waar de vier horlogemodellen La Garçonne, Triomphe, La Roche (Petite) en La Vedettetot leven komen. Bij aankoop van een horloge krijg je 20% korting en een fantastische FreakShake. Ook zullen de aanwezige influencers je laten zien hoe je in combinatie met jouw favoriete CLUSE horloge de perfecte foto maakt voor Instagram.

Waar: Ree7, Reestraat 7 Amsterdam

Wanneer: zaterdag 7 april

IZAKAYA Hanami-menu

Ter viering van de lente komt IZAKAYA Asian Kitchen & Bar met een exclusief tijdelijk Hanami-menu dat geïnspireerd is door de fijne smaken van de Japanse keuken in de lente. Het Hanami-menu van IZAKAYA bestaat uit verschillende ingrediënten die alleen beschikbaar óf op hun best zijn tijdens Hanami. Een van de extravagant uitziende gerechten is de 'Colorful Hanami Sashima'. Dit is een ijsbowl wat bestaat uit Chu-Toro, O-Toro, Sendai Kombu-Jime, Sake Tataki en Tai. Het Hanami-menu bevat verder ook gerechten als de 'White Asparagus' met Beluga Caviar en de 'Shellfish' wat bestaat uit Chili Snow Crab, Scallop Sakura Moro Miso, Langoustine Shiso-Flower en Lobster Filo. De gehele maand april kunnen gasten van IZAKAYA het Hanami-menu ervaren voor €99,- per persoon. Meer info vind je hier.

Waar: IZAKAYA Asian Kitchen & Bar

Wanneer: de gehele maand april

Wees er snel bij: party cruise The Ark

In totaal zetten 111 dj’s – verspreid over vier podia – alle zeilen bij om er een overgetelijke cruise onder de zon, de sterren en de maan van te maken. Net als vorig jaar is de line-up een mix van gevestigde namen en jong talent zoals Faithless (DJ Set), Luciano, Loco Dice, Adriatique, Olivier Weiter, Reinier Zonneveld, Claptone en Patrick Topping. Naast muziek is er dit jaar vol ingezet op culinaire kwaliteit en ontspannende nevenactiviteiten. De route is dezelfde als vorig jaar: opstapplaats Barcelona via Marseille naar Ibiza en terug. De kaartjes kun je nu kopen dus weer er snel bij! Meer info vind je hier.

Waar: van Barcelona naar Ibiza

Wanneer: van 30 augustus tot 3 september (eerste afvaart) en van 3 tot 7 september (tweede afvaart)