Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Demi Lovato showt haar 'echte' lichaam

"Wat je op Instagram ziet, is niet altijd wat het lijkt!"

Demi Lovato showt haar 'echte' lichaam

Demi Lovato worstelde jarenlang met een negatief zelfbeeld, maar heeft die periode nu achter zich gelaten. De 25-jarige zangeres wil een statement maken en deelt daarom een aantal krachtige beelden van haar 'echte' lichaam.

'Cellulitis en striae'

"Ik heb cellulitis, net als de andere 93% van de vrouwen", schrijft Demi in een post die volgt na reeks foto's waarop ze onder andere haar lichaam in de spiegel laat zien. "Wat je op Instagram ziet, is niet altijd wat het lijkt. Laten we onze ware ik omarmen! #iloveme"

Eetstoornis

Gewicht was jarenlang een moeilijk onderwerp voor Demi. Ze deelde eerder foto's van zichzelf waarop te zien was dat ze schommelde met haar gewicht. Ook heeft ze er nooit een geheim van gemaakt dat ze jaren gevochten heeft tegen een eetstoornis. "Van je eigen lichaam leren houden is een uitdaging, maar het is ook levensveranderend. Van mijn eetstoornis afkomen was een van de meest moeilijke dingen in mijn leven."

Begin dit jaar vertelde ze aan People Magazine: "Ik ben gestopt met diëten en ben aangekomen, dus het is heus niet makkelijk geweest. Maar tegelijkertijd zit ik veel lekkerder in mijn vel, omdat ik gewoon eet wat ik wil en niet langer mezelf bekritiseer om wat ik eet."

Lees ook: Heftig: Blogger onthult waarheid achter haar 'perfecte' lichaam

Bron: Daily Mail, Beeld: Instagram, Getty