Temptations Kevin reageert op vermeende sekstape

Zijn ex Megan zal niet blij zijn met deze onthulling...

Lees ook

We vallen van de ene verbazing in de andere als het gaat om Temptation Island. Het einde van het programma is in zicht, maar dat geldt niet voor alle drama. Zo ging recent nog het gerucht dat er een sekstape van deelnemer Kevin is opgedoken… De realityster onthult nu hoe het echt zit!

Sekstape of niet?

Volgens Kevin is er helemaal geen sprake van een sekstape. Wel zou hij een filmpje hebben doorgestuurd van zijn kamer, waar een naakt meisje op bed te zien is. Dat vertelt hij in een gesprek met Goedele Liekens in ‘Goedele on Top’.

Gestolen

Naar eigen zeggen zijn die bewuste beelden vrij oud, maar werd zijn Facebook Messenger gehackt en is de video gestolen uit een groepsgesprek. "Veel mensen zeggen dat het Megan is geweest, want ze heeft er tegen haar vriendinnen over zitten opscheppen. Ze is wel zo dom om dat te doen. Maar zij zegt dat het een vriendin van haar was", vertelt de Temptation Island-ster.

Tijdens de relatie met Megan

In de video zou het niet gaan op Megan, maar Kevin wil niet vertellen om wie het wel gaat. Wanneer Goedele hem vraagt of het filmpje tijdens hun relatie is opgenomen, ontkent de Oostendenaar niets. "Het is misschien wel van tijdens de relatie met Megan." Ouch!

Lees ook: Temptation verleiders doen onthullingen over 'sneaky Deborah'

Bron en beeld: VIJF

Laatste nieuws

Zie ook