Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Gordon bedreigde ex met mes'

Volgens Kevin was er echter nooit sprake van een relatie, tussen hem en Gordon. Kevin beweert dat Gordon hem nog steeds lastig valt en stalkt en eist nu een contactverbod. Vandaag stonden de twee tegenover elkaar in de rechtszaak.

'Gordon bedreigde ex met mes'

Gordon krijgt de ene na de ander klap te verwerken in de liefde. Eerder ging de presentator op zoek naar de liefde van zijn leven in het programma Gordon gaat trouwen… maar met wie? om daar vervolgens mee in het huwelijksbootje te stappen. Hoewel Gordon leek te vallen voor de charmes van de Italiaanse Manuel is er uiteindelijk geen jawoord gegeven, wat voor de nodige consternatie zorgde bij de kijkers thuis. Daar lees je hier alles over.

Weer verliefd

Twee maanden geleden schreeuwde Gordon van de daken weer verliefd te zijn, op Kevin uit Almere. Maar ook dit prille liefdesgeluk hield geen stand. Gordon slingerde een emotioneel Facebookbericht de wereld in waarin het liefdesverhaal zich ontpopte in een nachtmerrie. Naar aanleiding van waarschuwingen van andere social media-gebruikers beschuldigde hij zijn nieuwe vriend ervan een dubbelleven te leiden en meerdere relaties te hebben. Een van Kevins liefdes, Ashley, vertelde onlangs haar verhaal. Daar lees je hier alles over.

Plottwist

Volgens Kevin was er echter nooit sprake van een relatie, tussen hem en Gordon. Hij eiste dat de presentator alle posts over hem op social media verwijderde. Toen de entertainer daar gehoor aan gaf, leek het kort geding even van de baan, volgens Shownieuws. Kevin beweert dat Gordon hem nog steeds lastig valt en stalkt en eist nu een contactverbod. Vandaag stonden de twee tegenover elkaar in de rechtszaak.

Oog in oog

Volgens Vincent van der Velde, de advocaat van Kevin, zou de presentator Kevin met een mes hebben bedreigd en hem een klap hebben verkocht. Naar verluidt is dat gebeurd toen Gordon ‘hevig onder invloed’ en ‘overmand door emoties’ raakte toen hij het overspel van Kevin ontdekte. Er was volgens Gordons advocaat, Jaap Versteeg, geen sprake van een gevaarlijke situatie. De dag na het incident heeft Gordon volgens zijn raadsman op WhatsApp zijn excuses aangeboden. Volgens hem zijn het enkel 'krokodillentranen' bij Kevin, die 'ook mans genoeg was om de relatie aan te gaan'.

Tranen

Gordon zou Kevin nog steeds telefonisch lastigvallen en hem midden in de nacht anoniem bellen, dat laat Shownieuws weten op basis van hun rechtbankverslaggever. Gordon barstte daarop volgens getuigen in huilen uit in rechtbank. “Er was zeker sprake van een liefdesrelatie en seksuele relatie tussen Gordon en Kevin. Als je een relatie met een van de meest bekende personen aangaat, weet je ook dat je dan ooit zelf in de publiciteit komt. Kevin ging zelf op foto’s staan tijdens onder andere de vakantie in Kaapstad, dus dat is geen inbreuk op zijn privacy”, legt Gordons advocaat uit. Ook Gordons raadsman mengt zich in dit verhaal: “Gordon belde pas veel nadat hij achter het bedrog van Kevin kwam. Gordon beschuldigen van stalking, is de wereld op zijn kop.”

Lees ook: Kijkers gieren het uit tijdens eerste aflevering van 'Estelle en Gordon: Weg ermee!

Bron: Weekend, Telegraaf, Shownieuws, Beeld: Instagram