Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

‘Khloé Kardashian is aan het bevallen’

TMZ krijgt van verschillende kanten binnen dat de realityster in het ziekenhuis in Cleveland ligt. En dat zijn volgens TMZ niet de enige aanwijzingen dat Khloé’s dochtertje onderweg is. Zo postte Khloé een foto op Instagram van zichzelf en haar vriend Tristan Thompson met de tekst: "We zijn er klaar voor wanneer jij dat ook bent kleine meid." Daarnaast liet Khloé’s gynaecoloog op social media weten dat ze op reis is voor een van haar patiënten. De arts zei niet voor wie, maar ze werkt in Khloé’s thuisstad Los Angeles en Khloé verblijft momenteel in Cleveland.

Bill Cosby betaalde miljoenen om rechtszaak te voorkomen

Bill Cosby heeft Andrea Constand in 2006 bijna 3,4 miljoen dollar betaald om hem niet voor de rechter te slepen. Dat maakte de aanklager maandag bekend tijdens zijn openingsverklaring in de tweede behandeling van de misbruikzaak tegen de komiek.

Hoofdrol voor Maryam Hassouni in internationale film

Maryam Hassouni heeft de hoofdrol te pakken in de internationale film AMS Secrets. Dat maakte de agent van de Flikken Rotterdam-actrice bekend. AMS Secrets gaat over een Londense bankier die verzeild raakt in een criminele organisatie nadat hij een pokerwedstrijd verliest. Om zijn hachje te redden moet hij naar Amsterdam, waar hij terechtkomt in een grachtenpand van Vera Tribbe, gespeeld door Maryam.

Laatste nieuws

Zie ook