Ook Arie Boomsma had een aanvaring met Job Gosschalk

​​​​​​​Job Gosschalk die bij iedereen in de Nederlandse mediawereld bekend was als castingdirector, producent én regisseur, zette eind 2017 zijn werkzaamheden per direct stop, omdat hij beschuldigd werd van seksuele intimidatie en machtsmisbruik.

Lees ook

Job Gosschalk, de grote man van Kemna Casting en Kemna & Zonen die bij iedereen in de Nederlandse mediawereld bekend was als castingdirector, producent én regisseur en in veel films, series en musicals verantwoordelijk is voor de rolverdeling, zette eind 2017 zijn werkzaamheden per direct stop. Deze move kwam nadat hij door verschillende acteurs beschuldigd is van seksuele intimidatie en machtsmisbruik. Ook Arie Boomsma is één van zijn slachtoffers.

#MeToo

In een nieuw interview met LINDA. klapt de presentator uit de school. Boomsma laat weten dat hij ooit een telefoontje kreeg van Gosschalk of hij langs kon komen voor een casting. “Job zei: ’Stel je voor dat je thuis bent, alleen, je zit een film te kijken en wordt opgewonden. Je raakt jezelf aan.’ Zo knalt-ie er natuurlijk niet meteen in, het wordt voorzichtig opgebouwd.”

Ongepast

Arie riep hem meteen halt toe, omdat hij zich niet op zijn gemak voelde door deze avances. Waarna er, volgens hem, een heel ongemakkelijke situatie ontstond. “Dan ontstaat er iets heel ongemakkelijks. Job reageerde nukkig en ik had het gevoel dat ik iets kapot had gemaakt.” Desondanks werkten de twee nog vaker samen aan verschillende projecten.

Goede kanten

“Het gekke is: juist omdat ik me uitsprak en mijn grens stelde, is onze band daarna veel sterker geworden.” Ook laat Arie weten dat de castingdirecteur ook goede kanten heeft, waardoor Arie juist de behoefte heeft om het voor hem op te nemen.

Lees ook: Arie Boomsma onder vuur door foto van dochter

Bron: LINDA Nieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook