Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kijkers stomverbaasd over home make-over in 'VT WONEN'

Gevalletje 'smaken verschillen'?

Kijkers stomverbaasd over home make-over in 'VT WONEN'

Kijkers zaten gisteravond weer klaar voor een prachtige home make-over in VT Wonen Weer verliefd op je huis. Maar of die metamorfose zo geslaagd was...? Dat laten we aan jou over.

Grondige restyling

Maaike en Jelmer klopten bij het interieurprogramma aan omdat ze na een grote verbouwing eindelijk hun droomhuis hadden. Alleen werden ze het maar niet eens over het interieur.

Gelukkig wist stylist Marianne Luning van VT Wonen daar wel raad mee. Na gesprekken met het koppel en meerdere moodboards was ze eruit: "Ik ga voor kleur! Ik ga voor van alles!" Ze ging aan de slag met de grondige restyling om de bewoners weer gelukkig te maken, maar volgens social media gebruikers is ze daar niet helemaal in geslaagd.

Vijftig tinten poepbruin

Kijkers waren stomverbaasd over het eindresultaat dat voornamelijk bestond uit verschillende tinten bruin, goud en roze. En dat terwijl de man in huis Jelmer van tevoren nog liet weten best van een knalkleur te houden, maar geen roze. "Dat vind ik meer iets voor de kamers van onze dochters."

Presentator Kees Tol voelde de bui al hangen en stond niet te trappelen om Maaike en Jelmer hun nieuwe stulpje te laten zien. Bij de grote onthulling stond het koppel inderdaad niet te juichen van geluk. Beleeft lieten ze weten het 'best cool' te vinden, maar daar prikt social media zó doorheen... Lees mee!