Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren 11 april t/m 18 april.

Grazia's horoscoop

Jouw week volgens de sterren 11 april t/m 18 april.Waterman 21 januari - 19 februari

Je zoekt een ritme dat niet stressvol en niet saai is. Bouw ruimte in voor pauzes, want je neigt naar te veel hooi op je vork. Eet gezond en voeg vaker koriander toe voor balans. Tegen slapeloosheid helpt dille. Of een tripje in je levendige fantasie.

Vissen 20 februari - 20 maart

Je baan is dé uitlaatklep, mits je je niet haast. Lastig, want je omgeving zegt dat ideeën meteen omgezet moeten worden in actie. Maar je kracht ligt in rust. Laat dingen dus op hun beloop in plaats van te willen plukken wat nog niet rijp is.

Ram 21 maart - 20 april

Zaken doen gaat veel gemakkelijker dan anders. Je drukt je goed uit. Mocht je zin hebben in een andere baan: een babbeltje met een vreemde kan helpen. In de liefde komt oud zeer naar boven. Toegeven dat je fout zat, brengt veel in beweging.

Stier 21 april - 21 mei

Je baalt van een rol die niet meer bij je past. Je verlangt ook naar een fijne relatie. Durf dat toe te geven en wees bereid je aan te passen. Stilstand werkt niet meer. Dat geldt ook op het werk. Maak je los van mensen die alleen maar energie kosten.

Tweelingen 22 mei - 21 juni

Het leven lijkt je soms twee stappen vooruit te brengen en dan weer drie terug. Onderwerpen die je achter je gelaten dacht te hebben, komen weer bovendrijven. Frustrerend, maar nuttig. Laat je kwetsbare kant zien: ook jij kunt soms hulp gebruiken.

Kreeft 22 juni - 22 juli

Grenzen aangeven is niet je sterkste kant. Deze week krijg je de kans om ‘nee’ te oefenen. Luister vaker naar dat stemmetje in je hoofd en minder naar mensen die je voor hun karretje willen spannen. Kritiek? Weet wie het zegt. Je eigen belangen gaan voor.

Leeuw 23 juli - 23 augustus

Je ideeën over de liefde zijn veranderd. Je hebt een afspraak met iemand die je voorheen niet interessant vond.

Er is opeens een klik, wat grote gevolgen kan hebben voor je relatie. Single? Je ontmoet een excentriek type en je merkt dat dit bij je past.

Maagd 24 augustus - 22 september

Veel mensen geven je input over van alles. Handig, al moet je wel kritisch blijven. Stel vragen, luister naar de antwoorden en kom met je eigen theorie. Je laat jezelf steeds meer zien. Dat gevoel dat je niet bijzonder bent? In de prullenbak ermee.

Weegschaal 23 september - 22 oktober

Heb je nog vaak last van je strenge opvoeding? Je vraagt je steeds vaker af wat echt bij jou hoort en welke overtuigingen van anderen zijn. Het is tijd om uit je cocon te breken en een vlinder te worden. Met je eigen kleuren. Blauwe plekken zijn niet erg.

Schorpioen 23 oktober - 22 november

Je bokkensprongen pakken deze week aardig uit: je aanpak valt op bij de concurrentie. Je rekent af met jaloezie – ook in de liefde. Vraag jezelf af of je een behoefte hebt die je lief niet bevredigt en of je daar eventueel zelf wat aan kunt doen.

Boogschutter 23 november - 21 december

Avontuurtjes en affaires: jij lust er wel pap van. Als single moet je meer van jezelf laten zien. In een relatie? Neem afstand en kom los van

dat gevoel dat je verstikt wordt. Plaagstootjes zijn geoorloofd om nieuwe energie te laten ontstaan.

Steenbok 22 december - 20 januari

Een gezond ‘wij’ is er alleen in combi met een goede ‘ik-relatie’. In de liefde wil je zonder verstoppertje te spelen of uitvluchten te zoeken met je lief omgaan. Op het werk speelt de vraag: wat wil je met je succes? Meer geld? Meer vrijheid? Bepaal je koers.