Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Real life: Ik had sex met 200 mannen

"In een jolige bui ging ik anderhalf jaar geleden tellen. Ik maakte een Excelsheet met alle mannen die ik had gehad en sorteerde ze op voorletter. Eenmaal bij de F aanbeland, zag ik dat ik al 123 vakjes had ingevuld. Toen had ik er geen zin meer in."

Real life: Ik had sex met 200 mannen

"In een jolige bui ging ik anderhalf jaar geleden tellen. Ik maakte een Excelsheet met alle mannen die ik had gehad en sorteerde ze op voorletter. Eenmaal bij de F aanbeland, zag ik dat ik al 123 vakjes had ingevuld. Toen had ik er geen zin meer in. Bovendien kon ik me een groot deel toch niet meer herinneren. Maar dat ik dik tweehonderd mannen in mijn bed heb gehad, weet ik zeker."

De eerste keer

"Op mijn zeventiende had ik voor het eerst sex. Hij heette Rafael, ik had hem leren kennen op de kermis, hij werkte bij de botsauto’s. Die eerste keer was heel plat, totaal niet zoals een eerste keer zou moeten zijn. Het gebeurde ergens in de bosjes achter het kermisterrein. Ik vond Rafael helemaal geweldig. Helaas was hij zijn interesse in mij al snel verloren. Hij bleek in elk stadje een ander schatje te hebben. Ik voelde me afgedankt, maar dat duurde niet heel lang. Al snel ontdekte ik dat er ook andere mannen geïnteresseerd in me waren. Vanaf het moment dat ik twee jaar later op kamers ging met een vriendin, ging ik los. In de kroeg pikte ik vrijwel elke avond een andere vent op. Mijn vriendin en ik maakten er een sport van. We kerfden strepen in de muur voor elk ‘punt’. Ik won altijd. Mannen zijn simpele wezens. Opgetut en met een lekker luchtje had ik power. Dat ik goed kan dansen, trok ze aan. Een beetje lachen, met ze kletsen, uitdagen – voor ik het wist, kreeg ik weer een telefoonnummer toegestopt."

High van sex

"Er was geen bepaald type waar ik mijn zinnen op had gezet. Het varieerde van getrouwde mannen tot yuppen of wannabe-gangsters. Je kon het zo gek niet bedenken of ik kreeg ze in m’n bed. Het maakte me ook niks uit of een man mijn type was of niet. Ik hoefde er geen relatie mee, het ging me puur om het scoren. Gevoel kwam er niet bij kijken en klaarkomen deed ik maar zelden. Meestal knikkerde ik de man in kwestie na de sex meteen mijn bed uit. Als ze mazzel hadden, mochten ze blijven slapen en bonjourde ik ze de volgende ochtend pas mijn huis uit. Of zij gevoelens voor mij hadden? Daar had ik schijt aan. Het enige waar ik naar streefde, was een goed gevoel over mezelf krijgen, de kick van het krijgen van zo’n nieuwe man was net zo verslavend als drugs. Eventjes was ik ‘high’, maar na een paar uur had ik weer een nieuw shot nodig. Tegen de middag scrolde ik dan in mijn telefoon door de nummers die ik eerder van mannen had gekregen. Ik stuurde een bericht en vroeg of ze wilden langskomen of dat ik naar hen zou gaan. Het was altijd maar eenmalig. Op een vrije dag sliep ik vaak met meerdere mannen. Toch knaagde deze manier van leven soms aan me. Na de sex stond ik soms lang onder de douche en dacht ik: dombo, wat heb je nu weer gedaan? Maar die gedachte duurde niet lang, en het spelletje begon al snel weer opnieuw."

Niets is te gek

"Nu ik met zoveel mannen het bed heb gedeeld, kan ik mezelf inmiddels wel een expert noemen. En ja, er is veel verschil tussen mannen. Sowieso in formaat. Maar ook in ‘kunnen’ en hoe sensueel iemand is. Deenemanis– grof gezegd – aan het neuken en de ander aan het vrijen. Ik kon van allebei genieten, zolang ik maar het idee had dat ze met mij bezig waren. Ook moest er iets van een ‘klik’ zijn. Als iemand totaal uit mijn ritme bewoog, vond ik dat veel te vermoeiend. Soms stuurde ik ze dan gewoon weg en zei ik: ‘Ben je al klaar? Ik wil nu slapen.’ Er zijn altijd bepaalde dingen die mannen graag willen. Ze vragen veel om standje 69. Of ze willen gepijpt worden en het liefst dat ik daarna doorslik. Dat laatste deed ik nooit, maar verder was eigenlijk niets me te gek. Ik hield ook best van soft-sm bijvoorbeeld, of een beetje bondage. De afgelopen jaren zag ik veel verschillende penissen voorbijkomen. Groot, klein. Ik vond het vooral belangrijk dat mannen wisten wat ze ermee moesten doen. Alleen op een micropenis knapte ik af. Met zo’n klein dingetje kon ik niks. Die voelde ik niet eens. Dat heb ik ook wel eens tegen de desbetreffende kerel gezegd. Achteraf vond ik dat zielig, want die jongen was ook nog eens stapelgek op me. Maar op dat moment was ik vrij hard en zei ik: ‘Sorry, hier kan ik niks mee.'"

Verslaving

"Natuurlijk heb ik me wel afgevraagd waar mijn drang naar sex vandaan komt. En volgens mij is de verklaring te vinden in mijn jeugd. Van mijn dertiende tot mijn vijftiende ben ik misbruikt door mijn stiefbroer. Ik heb een poging tot aangifte gedaan, maar mijn vader en mijn stiefmoeder geloofden me niet en deden het af met puberaal experimenteren. Op het politiebureau is er uiteindelijk niks mee gedaan. Daarna werd ik via een zogenaamde vriend slachtoffer van een groepsverkrachting. Ik werd meegelokt voor een zogenaamde fotoshoot, maar ben toen gedrogeerd en vervolgens misbruikt door een aantal van zijn vrienden. Deze vreselijke ervaring heb ik jarenlang geblokt. Pas de laatste jaren heb ik dit kunnen verwerken. Ik heb alles opgeschreven en aan mijn vrienden en familie laten lezen. Ik denk dat ik daarom later een verslaving heb ontwikkeld, om het negatieve dat voor mij toch om sex hing, wat af te zwakken. Ik denk dat ik onbewust iets positiefs van sex wilde maken waarbij ik zélf de leiding nam, en niet de man. Ik had ook een verwrongen zelfbeeld. Door sex met verschillende mannen te hebben, kreeg ik het gevoel dat ik er wel toe deed. Als mannen me wilden, voelde ik me beter over mezelf. Ze vonden me aantrekkelijk en de moeite waard. Dat gaf me een goed gevoel. Ik raakte verslaafd aan de sensatie van erkenning. Mensen hebben een vooroordeel als je met zoveel mannen naar bed bent geweest. Maar er zit altijd wel iets achter. Nog steeds heb ik momenten waarop ik denk: waarom zou iemand met me om willen gaan? Soms voel ik me maar weinig waard. Vooral in relaties met anderen ben ik heel onzeker. Ik heb enorme moeite met het vertrouwen van anderen en heb extreem veel behoefte aan bevestiging."

Getrouwd en kinderen

“Na mijn wilde periode, die ongeveer twee jaar duurde en waarin ik in totaal met meer dan tweehonderd mannen sex had, werd ik rustiger. Ik raakte per ongeluk zwanger van één van mijn scharrels. Ik besloot de baby te houden, en gelukkig heb ik nog steeds contact met zijn vader. Tijdens mijn zwangerschap en na de geboorte van mijn zoon, voelde ik me verantwoordelijker. Ik vond dat ik me beter moest gedragen en deed dat ook. In die periode ontmoette ik mijn ex-man. Hij was dertien jaar ouder dan ik, had een degelijke baan en een fijn huis. We zijn vijf jaar getrouwd geweest en hebben samen nog twee kinderen gekregen. Twee jaar geleden zijn we gescheiden. Voor de kinderen probeerden we het nog een paar keer, maar toen ik verliefd werd op een ander trok ik de stekker uit ons huwelijk en ben ik met de man op wie ik verliefd was verdergegaan. Ons sexleven was heel goed, we deden het minimaal een keer per dag. Maar hij bleek toch te veel met zichzelf bezig, een narcist. Inmiddels ben ik nu vijf maanden vrijgezel en dat bevalt me voor nu even prima. Even rust.”

Zelfvertrouwen

"Op een paar vriendinnen na zijn er maar weinig mensen die weten van mijn ‘score’. Dat hou ik graag zo. Het was een wilde periode in mijn leven, maar de laatste jaren ben ik een stuk rustiger geworden. Toen ik anderhalf jaar geleden voor mezelf de balans opmaakte, heb ik besloten op een positieve manier naar deze escapades te kijken. Uiteindelijk heeft mijn wilde periode me onder de streep toch meer zelfvertrouwen gegeven."

Beeld: iStock Bron: Grazia