Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Meghan Markle siert de cover

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Good morning! Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel en Meghan Markle siert de cover.

Deze week:

* Sylvies column: haar verjaardagsplannen

* Afgelopen week zoemde het opeens overal. Dat Anna Wintour (68) na dertig jaar Vogue op moet stappen... Dit is wat je moet weten.

* Trend! Met zwart leer en lak wordt jouw look zo cool als die van de cast uit de legendarische film The Matrix.

* Shane Kluivert (10) scoort met zijn pas gelanceerde boek Koken Met Shane: “Beroemd zijn is leuk.” Maar hoe zit het met de keerzijde?

* Reese Witherspoon is hard op weg de nieuwe grote producent te worden in de lmbizz. En ze lijkt vastberaden om heel veel vrouwen met zich mee te nemen.

* Vorige week tijdens Autismeweek 2018 was er volop aandacht voor deze ontwikkelingsstoornis. Zjos Dekker (21) is autistisch, maar ziet zeker ook voordelen.

* Van de boerderij in Boedapest tot magazine covers all over the world.Topmodel Barbara Palvin (24) showt in Grazia de hotste looks.

* Groot nieuws! Je hoeft de grens niet meer over om je favoriete beauty stuff aan te schaffen. Veel merken zijn nu ein-de-lijk ook in ons land te koop. Wat je allemaal met dat ticketgeld kunt scoren? Je leest het hier.

* Eind deze maand is de docu Jolene te zien, over het heftige leven van de 36-jarige Jolene. ‘Ik had standaard een make-upkit in mijn tas om de blauwe plekken te kunnen verbergen.’

* 48 Hours in Berlijn: alles wat je nodig hebt om deze stad te ontdekken zijn twee dagen, en Grazia’s guide.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik HIER.