Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Khloé Kardashians baby daddy verwikkeld in affaire-schandaal
De jongste Kardashian-zus ziet haar jarenlange kinderwens eindelijk in vervulling gaan met haar lief, basketballer Tristan Thompson. Volgens het laatste nieuws zou Khloé eerder deze week al opgenomen zijn in het ziekenhuis om de bevalling op gang te brengen, maar boven haar baby- en liefdesgeluk is de afgelopen 24 uur een behoorlijk donkere wolk gaan hangen. Tristan is afgelopen weekend namelijk in de vroege ochtend met een mystery lady gespot in New York, terwijl Khloé in hun huis in Cleveland was.

2. Wauw! Zó ziet de dochter van Mr. Bean eruit
Rowan Atkinson is naast Mr. Bean ook gewoon vader. Dan wil je natuurlijk dolgraag weten of zijn dochter er net zo uitziet als haar beroemde pa…

3. Internet in de ban van creepy prinses Amalia pop
We hebben al veel langs zien komen, maar poppenkunstenaar Elena Timkaeva komt nu met een Art Doll van onze eigen prinses Amalia. Of-ie goed gelukt is, daar zijn de meningen nog over verdeeld.

Laatste nieuws

Zie ook