Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo reageerde hoogzwangere Khloé Kardashian op vreemdgaan vriend

"Ze is gebroken"

Zo reageerde hoogzwangere Khloé Kardashian op vreemdgaan vriend

Het nieuws dat Tristan Thompson is vreemdgegaan terwijl zijn hoogzwangere vriendin Khloé Kardashian thuis zat, is hard aangekomen bij de realityster.

Gebroken

Volgens insiders ging ze compleet door het lint en is ze gebroken. Ze voelt zich niet alleen bedrogen, maar ook flink voor schut gezet naar de buitenwereld toe.

"Dit zorgt voor enorm veel stress bij Khloé. Ze snapt gewoon niet hoe hij haar dit kan aandoen, zeker nu hun dochtertje bijna ter wereld komt. Al die stress is uiteraard niet goed voor het ongeboren kindje", aldus de bron.

Steun

Zowel de Kardashians als Thompson hebben nog niet gereageerd op het voorval. Wel zijn moeder Kris Jenner en zus Kim Kardashian naar verluidt op het vliegtuig gestapt om Khloé bij te staan.

Tristan werd afgelopen weekend in de vroege ochtend met een mystery lady gespot in New York, terwijl Khloé in hun huis in Cleveland was. De vrouw in kwestie zou stripper Lani Blair zijn. Ooggetuigen hebben de twee ook samen gespot in een loungebar in de Amerikaanse stad, waarbij ze de hele avond intiem waren en elkaar zouden hebben gezoend. Als kers op de taart doken er filmpjes op waarom Tristan zoenend te zien is met twee andere dames. Wie de dames zijn? Lees hier meer.

Lees ook: Wat je niet is opgevallen aan Khloé's zwangerschapsaankondiging