Is dit de nieuwe vriendin van Brad Pitt?

Net nu de scheiding bijna achter de rug is.

Lees ook

Eindelijk lijkt het erop dat de scheiding tussen Brad Pitt en Angelina Jolie, die in 2016 al uit elkaar gingen, bijna achter de rug is. De twee zouden het na veel strijd eindelijk eens zijn met elkaar en Brad lijkt ook het liefdesgeluk weer te hebben gevonden.

Grote liefde

De 42-jarige Neri Oxman zou de gelukkige dame zijn. De architecte en professor aan de MIT universiteit zou naar verluidt al zes maanden lang met Brad afspreken. "Brad en Neri konden meteen goed met elkaar overweg, omdat ze beiden een grote liefde hebben voor architectuur, ontwerpen en kunst", vertellen insiders aan People.

Vriendschap?

De twee ontmoetten elkaar nadat Brad naar Neri werd doorverwezen met een bouwontwerp, waar de acteur destijds mee bezig was. Vanaf november zou hij al vaker op bezoek zijn geweest bij het media lab van Neri. Volgens de bron zou de vriendschap tussen de twee niets meer dan professioneel zijn, maar andere insiders beweren anders. Wel wil Brad meer tijd met haar doorbrengen, omdat hij gefascineerd is door de vrouw. Het koppel heeft voor alsnog niets bevestigd.

Lees ook: Zien: Kroost Angelina Jolie en Brad Pitt enorm gegroeid

Bron: People, Page Six Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook