What?! Maakt Hyves een comeback?

Ben jij ook voor een Hyves 2.0?

Lees ook

Nu Facebook onder vuur ligt, wordt er gezocht naar een alternatief. Eerlijk is eerlijk, we moeten wel íets hebben om op terug te vallen, toch? Om die reden maken mensen zich hard voor een Hyves comeback.

Good old days

Hét sociale platform van vroeger is het oude vertrouwde Hyves. Ook wel de Nederlandse versie van het grote Facebook. In de 00's stuurden we klasgenootjes massaal berichten – ook wel 'krabbels' – via Hyves. In 2010 had het platform maar liefst tien miljoen gebruikers. Tijd om weer terug te gaan naar die good old days? Velen vinden van wel.

Oproep

Zo ook Patrick en Joas. Zij maken zich zorgen om de huidige maatschappij en de organisaties die alles over ons zouden weten. Via hun website roepen ze anderen op te doneren voor een Hyves 2.0, waar privacy wél hoog in het vaandel zou staan. Naast het feit dat velen het met de twee eens zijn – dit laten ze weten via Twitter – moeten we eerlijk toegeven dat we emoticons als de dansende banaan ook wel heel erg missen. Ben jij ook voor de comeback van het platform?

Lees ook: Nieuw Facebook-schandaal met belgegevens gebruikers

Bron: Telegraaf, Twitter Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook