Khloé’s ex Lamar Odom reageert op haar overspelige nieuwe vriend

Verschillende celebs hebben gereageerd op het drama en ook Lamar Odom, Khloé’s ex-man laat zich er nu over uit.

Lees ook

De affaires van Tristan ‘Tird Trimester’ Thompson, Khloé Kardashians baby daddy, zijn de afgelopen dagen hot topic. De jongste Kardashian-zus ziet haar jarenlange kinderwens eindelijk in vervulling gaan met de basketballer van de Cleveland Cavaliers. Boven haar baby- en liefdesgeluk is deze week een behoorlijk donkere wolk gaan hangen. Tristan is afgelopen weekend namelijk in de vroege ochtend met een mystery lady gespot in New York, terwijl Khloé in hun huis in Cleveland was.

Intiem

Ooggetuigen hebben de twee ook samen gespot in een loungebar in de Amerikaanse stad, waarbij ze de hele avond intiem waren en elkaar zouden hebben gezoend. Als kers op de taart doken er filmpjes op waarom Tristan zoenend te zien is met twee andere dames. Wie de dames zijn? Lees hier meer. Verschillende celebs hebben gereageerd op het drama en ook Lamar Odom, Khloé’s ex-man, laat zich er nu over uit.

Lamar

Een bron dichtbij Odom vertelt aan People Magazine dat hij het vreselijk vindt voor Khloé. “Lamar wist niet zeker of hij contact moest opnemen met haar, om te kijken hoe het met haar gaat. Hij voelt haar pijn.” Khloé had een heel turbulente relatie met Lamar, die destijds de nodige drama met zich mee bracht. De basketballer heeft zichzelf ook schuldig gemaakt aan verschillende buitenechtelijke affaires tijdens zijn huwelijk met Khloé.

Ontrouw

In een interview met Us Weekly bekende de voormalig basketballer zijn ontrouw en zegt hij daar enorme spijt van te hebben. “Ik had gewild dat ik ‘m in mijn broek had gehouden”, aldus Lamar in het gesprek, waarin hij ook vertelt over zijn drugsverslaving. Khloé betrapte hem na ongeveer twee jaar huwelijk op het gebruik van cocaïne, en probeerde hem in de periode daarna tevergeefs van drugs af te houden.

De twee waren al uit elkaar toen Lamar in 2015 na een drank- en drugsschandaal in een bordeel in coma belandde. De voormalig atleet bleek twaalf beroertes en twee hartaanvallen te hebben gehad. Khloé zette de scheidingsprocedure stil om hem bij te staan, maar de reünie was nooit van romantische aard, vertelt Lamar, die de steun van zijn ex “een zegen” noemt.

Lees ook: Wat je niet is opgevallen aan Khloé's zwangerschapsaankondiging

Bron: People, US Weekly, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook