Get ready for healthier, longer and stronger hair!

Hét geheim achter lange en gezonde lokken? 

Hét geheim achter lange en gezonde lokken? De Candilocks Gummy’s en de Hair Vitamin Capsules van Hairfinity!

De Hairfinity Candilocks Gummy’s zijn kauwbare snoepjes met een heerlijke kersensmaak die de haargroei stimuleren. De Hairfinity Vitamin Capsules zijn de haar stimulerende vitamines in pilvorm. Heb jij altijd al gezond en lang haar willen hebben? Dan is dit wellicht de oplossing!

De Candilocks Gummy’s en Hair Vitamin Capsules van Hairfinity bevatten:

* Biotine: dit bevordert de haargroei en onderhoud van bestaande haren.
* Paardenbloem steel extract: dit verbetert de elasticiteit en sterkte van het haar.
* Inositol en Choline: deze verminderen de DHT, wat een hormoon is waardoor het haargroei proces langzamer laat gaan. Ook ondersteunt het de ontwikkeling van het gezonde haar.
* Vitamine A en D: deze bevorderen de haargroei en zorgen voor een rustige hoofdhuid.
* Pantotheenzuur: dit versterkt de haarzakjes.
* Vitamine B12: dit is toegevoegd om de haarzakjes en hoofdhuid te oxygeneren.
* Overige ingrediënten: vitamine B6, C, D2, E, Zink, Foliumzuur, Zuur, Calcium, Suiker, tapiocosiroop, pectine, citroenzuur, natuurlijke smaak, toegevoegde kleur (zwarte wortelsapconcentraat) en natriumcitraat.

De bovenstaande ingrediënten vormen samen een actieve formule die het haar sterker maakt en het sneller lang laat groeien.

De Candilocks Gummy’s en de Hair Vitamin Capsules van Hairfinity verbeteren de gezondheid van het haar enorm. Zo wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor er zuurstof bij de haarzakjes komt, dit geeft het lichaam de benodigde grondstoffen om haarcellen aan te maken. Ook brengt het meer veerkracht en elasticiteit in het haar en geeft het zink af voor een betere opname van voedingstoffen. De Candilocks Gummy’s en de Hair Vitamin Capsules van Hairfinity zijn ideaal voor iedereen, je kunt namelijk kiezen tussen de overheerlijke gummy’s. Of gewoon het slikken van de Hair Vitamins Capsules.

Waarom moet jij de Candilocks Gummy’s of de Hair Vitamin Capsules van Hairfinity moeten gaan gebruiken? Wij zetten het nog eens voor je op een rijtje:

* Stimuleren de haargroei
* Versterken het haar
* Heerlijke kauwbare snoepjes met kersensmaak die je twee keer per dag eet
* Brengen veerkracht en elasticiteit in het haar
* Bevat verschillende ingrediënten die het haar beschermen
* Zorgen voor gezond, langer en glanzend haar

Get ready for healthier, longer and stronger hair!

Laatste nieuws