Noooo! Deze Netflix serie stopt

Na slechts tien afleveringen stopt Everything Sucks!

Lees ook

Waar we na elk seizoen van een serie niet kunnen wachten op nieuwe afleveringen, houdt het voor deze serie helaas op na slechts één seizoen. Netflix maakte bekend dat de serie Everything Sucks! geen tweede seizoen krijgt op de streamingdienst. Noooo!

Herkenning

Volgens Amerikaanse media blijft het bij de tien afleveringen van het eerste seizoen. Hoewel de serie veel wisselende recensies kreeg, creëerde het wel trouwe kijkers. Fans zijn dan ook niet te spreken over het feit dat de serie nu alweer stopt. Veel fans herkennen zichzelf namelijk in de serie. "Deze show heeft mij geholpen mijn seksualiteit te accepteren", deelde één van de kijkers op Twitter.

De serie speelt zich af in 1996 en gaat om een groep jongeren in het plaatsje Boring in Oregon. Kate Messner speelt hierin de hoofdrol. Op 14-jarige leeftijd worstelt ze met gevoelens voor een ander meisje. Terwijl ze verliefd wordt op een meisje van school, durft ze niets hierover te zeggen tegen haar vriendje Luke O'Neill. Benieuwd? Seizoen 1 is nog altijd te zien op Netflix.

Lees ook: Droomvacature: hele dag betaald Netflix kijken

Bron: AD Beeld: iStock, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook